3 gode grunde til at sove under åben himmel

De færreste af os, sover særlig ofte udenfor, medmindre vi lokkes i telt med ungerne ude i haven. Faktisk er der mange fordele, ved at sove udenfor i naturen, hvis altså det danske vejr er medgørlig. Danmark har nogle fantastiske steder, hvor man kan overnatte, om end det er i telt, i hængekøjer, i shelters, eller blot på madras under åbenhimmel. Her får du 3 grunde til, hvorfor du bør arrangere nogle overnatninger udendørs noget oftere.

Bliv koblet af fra hverdagens stress

En af de bedste grunde er, at man kommer helt væk fra hverdagens stress og jag, hjemmefra. Derfor kan det være en god metode, at komme væk på, ved at arrangere en eller flere overnatninger under åben himmel. Vi lever i et moderniseret samfund, hvor vi skal nå det hele på den halve tid, og stress er ikke en unormal ting, at blive syg med. For vi bliver påvirket af vores telefoner, vores arbejde, aftaler med institutionen, skoler, tandlægen og andet det andet vi skal nå. Ved at sove udenfor, uden teknologi, så kan man afkoble, og få tid til at tænke tanker, og stresse af. Man kan få snakket om nogle ting, man normalt ikke snakker om. Få leget nogle ordlege, for at skabe underholdning. Uanset hvad, så bliver man ikke afbrudt af en ringetone, alarm, eller andet, hvor man normalt, ville smide alt, hvad man har i hænderne, for at løse.

Bliv ét med naturen

Det er noget, de færreste af os oplever særlig tit. Men når man sover under åben himmel, så må undvære sin seng, og finde nogle tips og tricks til at få det hele til at fungere på en funktionel måde alligevel. Der findes udstyr, så man stadig kan lave mad, bare over mål. Når man skal undvære sin seng, må man finde udstyr, som man kan ligge ordentlig på, og få en god nattesøvn. Hvis man har børn med, er det også en god måde for dem, at opleve naturens naturlige side, at vise, at man sagtens kan leve i naturen, og undvære sin Ipad og mobiltelefon.

Gør det til en oplevelse, udover det sædvanlige

Hvis man ønsker at lokke hele familien ud på en overnatning under åben himmel, så kan man arrangere turen ned til mindste detalje, så det bliver noget helt unikt. Det, at man foretager sig noget sammem som familie, vil skabe et tættere bånd, skabe minder, og det vil blive noget, man husker, hvis ikke også det bliver en fast tradition.

Man kan også sove under åben himmel som en date. Forestil dig, at du har booket et shelter, som vender mod vest, så man kan se solnedgangen. Du har arrangeret mad, vin og jordbær, som er dyppet i chokolade, klar, så når i ankommer, så står det hele klart og parat til en hyggelig, og ikke mindst, romantisk ophold. Ligge og snakke, om alverdens ting, imens man kigger på en stjerneklar himmel, og måske er så heldige, at se et stjerneskud eller to.

Skriv et svar