3 tips til planlægning af et babyshower

3 tips til planlægning af et babyshower

Hvis du har fået opgaven for at planlægge et babyshower, så ved du nok godt, at det kræver en del planlægning. Et babyshower handler om at fejre den gravide mor, og at få afsløret kønnet på barnet. Det er derfor vigtigt, at babyshoweret bliver planlagt nøje, så I kan få en god fest. Der er en masse ting at se til, og det er bare med at komme i gang i god tid. Hvis du gerne vil vide, hvad du blandt andet kan planlægge til babyshoweret, så giver vi dig 3 tips her. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med herunder. 

Find et tema

Det er altid sjovest, hvis babyshoweret har et tema. Du kan for eksempel vælge et blåt og lyserødt tema, hvor du kan bede gæsterne om at møde op i den farve, som de tror at babyens køn vil være. Det er en sjov måde at gøre lidt mere ud af babyshoweret på. Både for mor og for gæsterne. Du kan også gå ud og købe babyshower pynt i det valgte tema og lave maden, så den ligeledes passer hertil.

Lav en gæsteliste

Hvis du vil have et overblik over, hvem der skal med til babyshoweret, så lav en gæsteliste. Hvis babyshoweret skal være en overraskelse for den gravide, så kan det være en god ide at forhøre dig hos familien eller de nærmeste. I kan dermed sammensætte den bedst mulige gæsteliste, så alle de tætteste kan komme med. Lav eventuelt en fin invitation, som du sender ud i god tid til gæsterne. 

Afsløring af kønnet

Mange vil gerne afsløre babyens køn på en sjov eller kreativ måde. Det kan for eksempel være, at du får en bager til at bage en kage, med kønnets farve gemt indeni, så når den gravide skærer et stykke, så vil kønnet blive afsløret. Andre putter for eksempel konfetti, i kønnets farve, ned i en ballon, hvorefter den gravide så skal poppe ballonen, og kønnet afsløres. Der er mange måder at gøre det på, så det er bare med at være kreativ. 

Skriv et svar