Bedste massage i byen

Din kæreste har en fremtid som sportsmand. Han dyrker atletik og har allerede sikret sig kvalifikationen til de næste europamesterskaber. Du er stolt af ham. Du ved også godt, at det koster. Prisen er, at han bruger meget mere tid på at træne end du egentlig bryder dig om. Prisen er også, at der kommer skader. Og han render til fysioterapeuter i tide og utide. Mest for at forebygge skader her under den intensiverede træning.

Massage i København som gave

Men han er altså også sød. Han har givet dig en fødselsdagsgave, som du er blevet utroligt glad for: Du har fået et gavekort en klinik. Med massage. Det er en særlig klinik, der er specialiseret i at behandle forskellige former for sportsskader. Og de har mange forskellige behandlinger. Det er altså ikke kun massage. De tilbyder fysioterapi, akupunktur og de har specialiseret sig i genoptræning af sportsskader. Så det er altså et sted med massage i Valby ved København, som din kæreste har besøgt mange gange, kan du regne ud.

Gavekortet, du har fået, er til 12 gange 30 minutters massage. Og du har allerede brug de første 4 gange. Det er nemlig skønt bare at få lov til at ligge og få æltet alle musklerne igennem, uden at noget gør ondt eller er ubehageligt.

Et plaster på såret?

Du har selvfølgelig også regnet ud, at din kæreste forsøger at fortælle dig, at han godt ved, at han ikke har tid nok til, at I kan være sammen. Så når du nu har fået et gavekort på 3 måneders massage i Valby, så håber han, at du tilgiver ham, at han er væk så meget. Du har selvfølgelig allerede tilgivet ham. Men du har også besluttet, at det her med massage i Valby, det skal ikke stoppe om et par måneder. Det skal fortsætte. Den der velvære, du føler under, og efter behandlingen er værdifuld. Faktisk meget mere værdifuld, end hvad hver enkel massagetime koster.

Det får dig til at slappe af – og til at blive bedre til at slappe af, når du bare går rundt og savner ham. Det får dig også til at føle dig mere energisk. Massagen bevirker simpelthen, at du bare er gladere.

En permanent ordning måske

Derfor er det din tanke, at du vil spørge klinikken, om du kan lave en permanent ordning, hvor du møder på klinikken på det samme tidspunkt – uge efter uge. Og du vil naturligvis betale forud – måned for måned.

Har du fortalt din kæreste, hvor glad du er for at kunne gå til massage i Valby, hvor I bor? Har du fortalt ham, at du er superglad for den gave, han har givet dig? Eller har I ikke talt om det? Hvis ikke, så bør du fortælle ham det. Og du bør også fortælle ham om dine planer om at fortsætte med at få massage en gang om ugen. Mindst en gang om ugen. Han vil helt sikkert blive glad for at få at vide, at gaven, han gav dig bare er den bedste, du har fået – nogen sinde.

Skriv et svar