Bryllup og blomster

Blomster til bryllup

På næste søndag skal din niece giftes. Det er en stor begivenhed i familien. Og du er ret ærgerlig, over at du ikke kan være med til brylluppet. Men det går ikke. Det er ikke så nemt at rejse fra Thailand til København i bare få dage. Og du har allerede besluttet, at du kommer til Danmark til sommer, så økonomien ville også blive lidt for stram med to lange rejser i løbet af ganske få måneder. Derfor må du gøre noget andet for at vise din niece, at du tænker på hende på hendes store dag.

Gaven er på plads

Du har derfor allerede sendt en fin gave med fine thailandske tekstiler. Hun elsker at sy, ved du, så dit håb er, at hun vil blive glad for de fine stykker silke, du har sendt.

Du har dog endnu ikke fundet den blomsterhandler, der har blomsterudbringning på Amager, som skal sørge for, at din søster (brudens mor) får en stor buket blomster. Du ved nemlig, at hun skal trøstes, selvom hun siger, at hun er glad på sin datters vegne. Det er da også en mærkelig følelse at skulle se sin datter blive viet sådan med hvid kjole i kirken – og med de helt rigtige blomster til et bryllup.

Den rigtige buket til et bryllup

Du har allerede en idé om, hvordan buketten skal bindes sammen, men de blomsterhandlere, som har blomsterudbringning i København, kan ikke levere varen. De har simpelthen ikke de blomster, du beder om at få lagt ind i buketten. Så du overvejer nu, om du måske kan få en af dem til bare at bringe en samling potteplanter ud til din søster. En række forskellige orkideer, som du ved, at din søster er glad for. Hun er god til at passe sine orkideer allerede. Og du ved jo noget om dem. Der findes flere tusinde forskellige orkideer i Thailand. Så mange skal din søster nu ikke have. Men 3 eller 5 forskellige. Det må kunne lade sig gøre at få sendt til din søster.

Amager Blomster er løsningen

Men så fandt du alligevel en løsning – nemlig en ret kendt blomsterhandler på Amager, der udover at kunne binde alle typer buketter også leverer blomster i hele København – Amager Blomster. Pyha – det var alligevel en lettelse!

Skriv et svar