Det skal du overveje når du skal præstere

Mentaltræning og præstationspsykologi er kilden og nøglen til den bedste og stærkeste mentale præstation. Når du skal præstere til dagligt, i det private, til lægen, på en date, til eksamen, på dit arbejde eller hvis du er et af de utal af kæmpe store talenter vi heldigvis kan bryste os af i Danmark på nuværende tidspunkt, og her er det vigtigste ikke længere at der skal trænes mere og bedre.

Kvantitet og kvalitet har længe her været i fokus, men fejlen er blevet erklæret blandt idræts fagfolk, da der i processen tidligere blot ikke har været, eller som minimum ikke har været nok, fokus, på det mentale i det daglige i og uden for træning. Fordi på denne måde, vil det i en kontinuerlig proces, en arbejdsom og målrettet træningsproces, blive nemmere og bedre for en udøver eller en ganske almindelig dansker, nemmere at præstere, men et pres. Her er det nemlig alt afgørende vigtigt og nødvendigt at gentage, at præstationen ikke omhandler noget der skal nydes, bare overstås eller at det skal ske på en positiv og belejlig facon. Det handler om at du kan, ønsker, vil og vigtigst, at du tør præstere, med det uundgåelige pres, der til alle dage vil være i en præstation, som er vigtigt for dig.

Det bedste råd i denne proces mod de gode super præstationer er, at du lytter til mentaltrænings og den sportspsykologiske podcast Det Mentale Forspring. Denne podcast har ugentlige episoder som hjælper dig, og det hjælper ikke bare som noget hurtigt quick-fix, det hjælper dig med at blive klogere, bedre og mere bevidst på den person, personlighed og mentalitet du besidder. Dette er nemlig det første og måske vigtigste fundamentale skridt i din proces, mod at forstå den du er, så du derved kan reagere med denne på bedst mulig vis.
Det dår du hjælp til af podcast værter i Det Mentale Forspring.

Skriv et svar