Få planlagt en god fodboldtur til Barcelona

Elsker du også fodbold? Der er især rigtig mange mænd og drenge der er helt vilde med fodbold. Hver gang der kommer en fodboldkamp i fjernsynet er de nødt til at sidde klistret fast til skærmen for ikke at gå glip af noget. Det er fedt at se en fodboldkamp samme med sine venner, men det er en helt anden stemning at opleve det live. Derfor er det en genial ide, at få planlagt en fodboldtur til Barcelona, så man kan fornemme hvordan det er at være tilskuer til det i virkeligheden. Få samlet alle dine fodboldinteresserede venner, så fodboldturen kan blive stablet på benene.

Planlægningen

Der findes flere hjemmesider, som har samlet flybilletter og kampbilletter til dig. Dette gør planlægningen meget nemmere, da man kan få et samlet overblik over hvad rejsen koster. Det er forskelligt hvor meget den enkelte selv vil planlægge af turen. Der findes forskellige pakkeløsninger således, at man f.eks. kan nøjes med at købe billetter til en Barcelona kamp eller vælge en samlet pakkeløsning, der inkluderer alt på fodboldturen. Det er meget forskelligt hvad priserne ligger på hos de forskellige udbydere. Derfor er det genialt med en hjemmeside der samler alle udbyderne, så man kan se hvilke priser de har.

Det anbefales, at man planlægger fodboldturen i god tid, da nogle kampe er meget mere eftertragtede at opleve end andre. Fodboldinteresserede vælger typisk kampe efter hvornår de har mulighed for at kunne opleve deres helt store idoler på banen. Nogle af de helt store fodboldstjerner  man kan se spille er Messi, Luis Suarez og Sergio Busquets. Man kan være heldig at finde nogle rabatter afhængig af hvor mange der skal afsted. Der er fordele ved at finde fodboldrejser med fly og hotel til FC Barcelona samlet, da det kun er en udbyder man skal benytte sig af.

Derfor skal du opleve Barcelona

Udover at få en fed oplevelse for livet på stadionet i Barcelona, så har byen også en masse at byde på. Der er mulighed for at få en rundvisning på stadionet og købe souvenirs i deres store forretning. En vaskeægte fodboldfan køber selvfølgelig en souvenirs for at kunne mindes tilbage på en gode fodboldrejse. Efter en god fodboldkamp skal byen udforskes. Der findes flere butikker med designertøj, lækre restauranter med byens specialiteter samt en masse kunstværker der kan beundres. Hvis du har brug for en god fadøl efter fodboldoplevelsen, så kan du vælge imellem forskellige værtshuse. Det er en god ide at få planlagt turen nøje hjemmefra, så man præcis ved hvad man skal opleve på turen. Jo mere planlægning, jo bedre et overblik har man over de seværdigheder man skal besøge.

Skriv et svar