Få tjekket din hulmursisolering og spar mange penge på din varmeregning

I dag er en stor del af husene rundt omkring i Danmark bygget, inden det blev lovpligtigt at lave hulmursisolering. Det betyder, at der mellem ydermur og facademur er et hulrum. Dette hulrum er ikke tilstrækkeligt i forhold til den isolering, der i dag er lovpligtigt ved nybyggeri. For dig kan det betyde et varmeforbrug, der er tre gange større, end det nødvendige.

Heldigvis er der gode muligheder for dig. Det er nemlig nemt at få lavet hulmursisolering. På den måde kan du hurtigt spare mange tusinde kroner hver måned, og isoleringsarbejdet vil tjene sig hjem i løbet af få år. Her kan du læse meget mere om denne form for isolering, og hvordan du får tjekket det hele.

Hvorfor hulmursisolering?

Hvorfor er det overhovedet nødvendigt med hulmursisolering? Den største faktor er selvfølgelig al den varme, der siver ud gennem dine ydermure på din bolig. Det betyder for dig, at du skal bruge langt mere varme, end hvad der er nødvendigt, for at holde på varmen. Samtidig vil et velisoleret hus have et langt bedre indeklima.

Foruden en mindre varmeregning, nedsættes risikoen for fugtskader og skimmelsvamp markant. Dermed undgår du ubehagelige overraskelser i tidens løb. Du vil også opleve, at overfladerne i din bolig er langt varmere, og dermed er boligen langt mere behagelig at være i. Sidst er det værd at nævne, at din boligs værdi vil stige ved et eventuelt salg. Din energimærkning har nemlig meget at sige i dag.

Har du styr på din hulmursisolering?

Måske du allerede har fået din hulmur isoleret, men stadigvæk kan mærke, at det kunne forbedres. Du kan nemt bestille et isoleringstjek hos en fagmand, der kan klare opgaven. Tjek hulmursisolering, så du er sikker på, at din bolig er isoleret så godt som muligt.

Dette tjek foregår på en meget simpel måde. Din hulmur vil blive gennemgået, hvor det bliver undersøgt, hvor tæt din isolering ligger mellem de to mure. Der kan blive dannet kuldebroer og andet, der med efterisolering kan udbedres. På den måde kan du med en genopfyldning få isoleret bedst muligt hos dig.

En langvarig investering

Selve isoleringsarbejdet vil kun tage en enkel dag eller to, hvis du har to fagmænd til at klare det for dig. De vil blot fjerne nogle få mursten og herefter få isoleringen ind i hulrummet. Resultatet vil være en ydermur, hvor du ikke kan se, at stenene har været fjernet. Det er dermed både hurtigt og ligetil.

Selvom det kan virke som en post i budgettet, der ikke er meget akut, så kan det altså godt betale sig. I langt de fleste tilfælde vil det tjene sig hjem på blot få år. Du vil blive overrasket over, hvor mange penge du kan spare på din månedlige varmeregning ved at få lavet en hulmursisolering. Det bliver hurtigt til mange tusinde kroner på et år.

Du kan i langt de fleste tilfælde få et uforpligtende tjek og tilbud fra din foretrukne fagmand. På den måde kan du vurdere tilbuddet og eventuelt sammenligne med andre. Så får du den bedste og billigste løsning hjem til dig.

Skriv et svar