Flyrejser og forsinkelser

Vi har talt om det længe: Tør vi? Eller skal vi være lydige og fornuftige borgere og udskyde rejsen til, når det er sikkert igen? Et eller andet sted har jeg virkeligt lyst til at være ufornuftig og bare bestille flybilletter til Barcelona. Et andet sted, så er der også noget inde i mig, der siger, at jeg bør være fornuftig, og ikke udsætte mig selv og mine omgivelser for faren ved at rejse ud af landet.

Risko for forsinkede fly

Jeg argumenterer dagligt med mig selv om det. Et af argumenterne for at være ufornuftig er, at chancerne for, at der vil være flyforsinkelse, er minimale, fordi alt i verdenen er blevet så godt programmeret, at vi selv begynder at følge tidsskemaer og overholde dem! Et andet argument for at være ufornuftig er, at der er faktisk mange gode tilbud på billige flybilletter. Og i det hele taget på rejser.

Lytter til min samvittighed

Jeg tror dog, at jeg ender med at lytte til min gode samvittighed. Et af argumenterne for ikke, at rejse endnu er jo, at ingen helt præcist ved, hvordan situationen i Barcelona er. Det er en storby. Jeg har set reportager, om der bliver afholdt store fester, hvor folk ikke bærer masker eller holder afstand. Og det bekymrer mig lidt. Også selvom jeg virkeligt gerne ville deltage i et af de partys. Det må være en fed oplevelse at få lov til at feste igennem til den tidlige morgen.

Et andet argument

Et af de andre argumenter for, at jeg skal være fornuftig, er, at alt ser ud til, at vi kommer igennem denne bizarre tid, som vi har levet med i mere end 1,5 år meget snart. Det fortæller mig, at jeg – med lidt tålmodighed – kan rejse til Barcelona og føle mig tryg og sikker. Og der det ikke det vigtigste? Jeg tror det, er det argument, jeg vil lytte mest til: Tålmodighed. Flybilletterne til Barcelona kan du altid finde.

Skriv et svar