God software til små virksomheder

Virksomheder anvender i stor grad en række forskellige programmer til at understøtte deres aktiviteter. Disse aktiviteter kan være alt fra markedsføring og planlægning til lagerstyring. Dette betyder så også, at der findes meget specifikke programmer, som virksomheder kan vælge at anvende. I denne artikel kommer vi dog til at dykke ned i, hvilke programmer der kunne være gode at anvende i de mindre virksomheder, hvor der netop ikke er så mange penge at investere i diverse programmer. Man vil jo helst gerne have noget på abonnement, når man er en lille virksomhed.

Produktivitet

“Productivity tools” er en kategori inden for software, som egentlig bare dækker over programmer, som muliggør produktivitet på arbejdspladsen. Den mest populære softwarepakke er nok Microsoft Office, som indeholder Excel, Word, Powerpoint og Outlook. Vælger man at købe en større Office pakke, så kan man også få mange andre yderligere programmer med i købet.

En af fordelene ved at vælge en Office pakke i dag er selvfølgelig, at Microsoft er gået fra engangslicenser til abonnement. Du betaler altså hver måned nu, og du får en masse andre fordele. En af de bedste fordele er efter vores mening, at du får 1TB plads i skyen, som du kan bruge til at tage backups af din virksomheds data.

Planlægning

Mange virksomheder anvender programmet Calendly til at muliggøre mødebooking. Det er et program, som du synkroniserer med din kalender. Herefter kan dine kunder, samarbejdspartnere eller lignende booke møder med dig, når du har tid. Alt kører automatisk, og du skal bare tænke på at møde op til dine møder. Det er meget smart, og som tidligere nævnt så anvender mange salgsvirksomheder dette program eller lignende programmer.

Der findes selvfølgelig en række alternativer til Calendly, men de kan det samme. Calendly kan også integreres med Outlook, som man jo får, hvis man køber en Office pakke.

Skriv et svar