Guide: 6 gode fiskesteder på Sjælland

Er du vild med at fiske? Men mangler du at finde de helt gode fiske steder på Sjælland? Så skal du læse videre, fordi så er du nemlig kommet til den helt rigtige artikel. Her finder de 6 bud på nogle af Sjællands bedste fiskesteder. Hvis du ønsker endnu mere information så finder du det hos boligogteknik.dk

Her kommer de seks fantastiske fiskesteder på Sjælland. 

Hornbæk plantage

Hornbæk plantage er kendt for at have virkelig store og smukke fisk. Så er du på udkig efter et fiskested på Sjælland, hvor du kan fange virkelig store fisk så bør du tage af sted til Hornbæk plantage for at fiske. Der er desuden også mulighed for at opleve rigtig meget strøm på stykket, hvilket betyder at der kan være stor udskiftning i fiskene. Du kan derfor også opleve mange forskellige typer af fisk her.

Hald strand

På den modsatte side af Nordsjælland, finder du Hald strand som også er særdeles kendt for at være et godt fiskested på Sjælland. Der er også her meget rigt fiskeliv og der er derfor stor chance for at få en god fangst med hjem. Hald strand og hele nordkysten af Sjælland har ofte ret kraftig strøm og derfor er fiskelivet også rigt her.

Holtug kridtbrud

Et helt tredje sted på Sjælland, hvor du finder et virkelig fint fiskested er Holtug kridtbrud. Holtug kridtbrud ligger også ud mod Øresund ligesom Hornbæk plantage gør, blot på Sydsjælland i stedet for Nordsjælland. Også denne fiskeplads er kendt for specielt muligheden for at fange meget store og flotte rødspætter. Der er også optimale forhold hvis man ønsker at fiske om natten på dette fiskested. Du skal dog være opmærksom på, at fiskene ofte er meget store her og du derfor skal have godt fiskegrej med for, at kunne holde de store fisk.

Ordrup næs

Vestsjælland rummer selvfølgelig også gode fiskesteder og her skal Ordrup næs absolut nævnes. Her er yderst smukt og du får virkelig mulighed for at nyde naturen og dine egne tanker her. Fiskelivet er også her yderst rigt og der er særdeles god mulighed for at fange rigtig mange fine fisk her.

Reersø

Havnebyen Reersø som ligger i Nordvestsjælland er også et virkelig godt bud, hvis du vil fiske i havet eller langs kysten. Reersø ligger ud til jammerland bugt som også her har virkelig mange gode fisk at byde på. Fiskeri på Reersø er meget almindeligt da hele byen er en havneby. Du kan derfor uden tvivl også få mange gode råd med på vejen og nyde en af de mange gode fiskerestauranter som der også findes her.

Put and take

Udover de 5 ovennævnte kyster er der også virkelig mange put and take søer på Sjælland, hvor du også har masser af muligheder for at fiske. Forskellen fra kystfiskeri til put and take er blandt andet at put and take fisk er sat ud for at blive fanget og oftest lever i ferskvand. Hvor fiskeri langs kysterne er i saltvand og du vil derfor fange fisk der lever i saltvand. Der findes selvfølgelig også flere gode steder at fange fisk på Sjælland.

Skriv et svar