Hejs til byggepladser?

I er muligvis i gang med at bygge et af de nye boligkomplekser, der skyder op her i områderne omkring København. Af en eller anden grund, så er København blevet til en magnet: Alle vil bo der. Mange finder arbejde i byen. Så ja, boliger skal der til. Og I har selvfølgelig erfaringen, der skal til, for at I kan få solgt boligerne lige så hurtigt, som de står færdige.

Midlertidigt stop

Men så sker der det, at I er nødt til at bremse for byggeriet. Dels er mange af medarbejderne på byggepladsen syge. Dels er jeres hejs gået ned på grund af frost, og fordi ham, der er ansvarlig for, at de er i tiptop stand, blev syg, så I ikke har fået dem tjekket i tide. Et hejs er jo en maskine, der skal fungere godt på en byggeplads. Uden det kan materialerne, som håndværkerne har brug for, ikke komme op i 11. sals højde. Det skal derfor tjekkes regelmæssigt.

I har selvfølgelig fået sendt bud efter fagfolkene, så I kan få hejsene til at fungere sikkert igen. De kommer dog først om en god uges tid. De har travlt. Har I tid til at vente så længe? Der er jo tale om en del arbejdsdage.

Godshejs og personhejs hurtigt

Nej, det har I ikke tid til. Så hvad skal I gøre? I skal naturligvis leje de byggepladshejs til personer og gods, som I har brug for. I kan leje dem for enkelte dage – eller i længere tid. Det kræver kun en enkelt telefonopringning og lidt planlægning. De syge medarbejdere får I naturligvis tilbage. Lige så snart de er raske – eller ikke længere skal være i isolation.

I behøver derfor ikke at gå i panik over, at jeres hejs ikke kan bruges lige nu. Udlejningsfirmaet – Unihejs – kan nemlig levere alle de hejs, I har brug for i løbet af meget kort tid.

Skriv et svar