Hologram-TV

hologram-tv

Der er ingen tvivl om, at de fleste af os venter på lanceringen af de fremtidige hologram-TV. Hologram fjernsyn har været undervejs rigtig længe, og det er som om, at de ikke helt har knækket koden endnu.

Én ting er dog sikkert, og det er, at når hologrammer kommer, så bliver de populære i en sådan grad. Og hvorfor så det? Dels er det nyt og super spændende, men hvad endnu mere vigtigt er; Hologram-TV fylder jo ingenting i din stue. Hologrammerne er der, når du tænder for dem, og de forsvinder, når du slukker igen.

Gammeldags vægbeslag

En tv-vægbeslag sparer gulvplads, sætter TV ved enhver højde, kan tillade drejelige og vippe, og vil ikke vælte. Stor (27, 32, 42, 50 tommer) fladskærms-LCD-eller plasma-tv er tunge, så holderen og fastgørelse metode skal vælges med omhu.

Købe en mount fra TV producenten (Samsung, Panasonic, LG, Philips, Toshiba osv.) er sikker, da der ikke bør være nogen kompatibilitets-problemer. Men de kan koste hundredvis af kroner. Ikke originale kan være lige så god, og koster mindre end originalerne. Populære mærker omfatter Sanus, Peerless Industries, enkelhed, Chief Manufacturing og Randen. Der findes et hav af forskellige vægbeslag på markedet, så undersøg det nøje så du finder en løsning der matcher dine behov.

Da 50% af problemer med kvaliteten af tv signalet er relateret til det interne signal kan en forstærker være en god idé. Der er to dele en fast monteret TV-antenne forforstærker. Årsagen skal findes den antenne forstærker del er monteret på masten tæt på tv-antenne. Strømforsyningen er placeret indendørs.

Den løkke bly tråden løber ind og ud af begge dele. Den udendørs forstærker er placeret i nærheden af tv-antennen, fordi det er, hvor signalet kan blive forstærket, før signal linje tabet opstår. Funktionen af strømforsyningen er at levere elektricitet til din antenneforstærker, det sker ved at sende det op i coax-kabel, det samme kabel, der sender tv-signalet ned til dit tv. Det er her de fleste problemer opstår.

Til overførsel af elektricitet gennem de elektroniske du brug for to ledere (ledninger). Med coax kabel af lederne er i centrum kobbertråd og sølvtråd fletningen og skjold ligger lige under gummibelægning på kablet. Wiren mellem de to dele kan ikke have nogen afbrydelser i el-flow. Hvis den gør din forstærker vil ikke arbejde. En antenne forstærker, der ikke fungerer giver dårligere modtagelse end hvis du havde ingen forstærker overhovedet.

Skriv et svar