Hooked Vesterbro

I april måned fik jeg min datter og har været på barsel i snart et halvt år. Jeg nyder lange ture med barnevognen i Søndermarken og Frederiksberg Have, imens jeg drikker min morgenkaffe fra min yndlings kaffebar Prolouge i Kødbyen. En dag på barsel ender ofte med, at jeg er ude hele dagen.

Fisk og skaldyr

Når man bor i en lille lejlighed på Vestebro, er det dejligt at komme ud på nogle lange gåture, selvom man egentlig ikke har noget formål med gåturen. Jeg ender ofte steder, jeg ikke har besøgt før, og andre dage prøver jeg steder, jeg har fået anbefalet. Det er faktisk overraskende dyrt at være på barsel, da man bruger den meste at sin tid ude og også selv skal have stillet sin egen sult. Jeg har haft rig mulighed for at prøve diverse cafeer og restauranter til frokost på Vesterbro. Det ender ofte med den samme kedelige salat eller sandwich. Jeg gik forleden en tur ned af Sønder Boulevard, hvor jeg endte på Halmtorvet. Jeg faldt over en nyere restaurant, som serverer fisk og skaldyr, og som havde en dejlig ude servering. Restauranten hed Hooked og lå i tæt på Kødbyen.

Lækkert sted

Her slog jeg mig ned med barnevognen. Jeg bestilte en lækker amerikansk lobster roll og fries. Deres lobster roll var fyldt med en masser lækker hummer i lækkert smørstegt brød, som var toppet med hjemmelavet onion rings og mayo. Fritterne var sprøde og toppet med en lækker vinegar salt. Jeg stoppede ikke før det hele var væk – ikke det bedste mod babyvægten, men det var det hele værd.

Jeg betalte og var overrasket over hvor billigt det var, når jeg tænker over hvor meget lækker mad jeg fik for mine penge. Jeg gik derfra og var hooked. En gang om ugen går jeg og syv andre mødre i mødre gruppe, hvor vi drøfter diverse babyting så som rytmik og babysvømning i Absalon kirken og DGI-byen.  Vi har også mødtes til både yoga, lange gåture og trx træning med mødre gruppen på Vesterbro. Vi snakker, spiser mad, hygger og drikker kaffe og taler lidt mere. En af de andre mødre arbejdede også i restaurationsbranchen før hun fik barn. Det har vi til fælles og derfor snakker jeg mest med hende. Hun arbejdede på en virkelig god restaurant i København tæt på kødbyen og de serverer både kød, grønt og fisk.

Restaurant vi er hooked på

Vi mødes 1-2 gange om måneden hos hinanden, men også min nye ynglings restaurant Hooked. Og det er perfekt for så kan man tale med andre som går igennem det samme, som jeg selv oplever som nybagt mor. Det er dejligt at kunne dele glæder såvel som bekymringer med andre som kan relatere til min situation. Det synes jeg ikke altid, at jeg kan med min kæreste og mine andre veninder som ikke har børn endnu. Når jeg ikke skal være på barsel længere, tror jeg stadig, at jeg skal ses med de nye veninder fra mødre gruppen. Der er specielt 2 som jeg kommer godt ud af det med og de bor også på vestebro. Vi har flere fælles interesser. Bl.a. gode restauranter, madlavning og sport.

Skriv et svar