Hvilken slags brændstof er bedst for dit oliefyr?

Fyringsolie

Det kan være svært at finde ud af lige præcis, hvilken fyringsolie der er bedst for dit oliefyr. Der er mange forskellige former for olie på markedet samt mange forskellige priser. På fyringsolie-online.dk kan du sammenligne priser på fyringsolie og finde det bedste brændstof til dit oliefyr.

Er du i tvivl om, hvilken brændstof du bør vælge?

Der er flere forskellige løsninger, når du skal vælge brændstof til dit oliefyr. Det bedste brændstof, du kan vælge til dit fyr, vil være noget, der er miljøvenligt – der er svovlfattig fyringsolie blandt andet.

Svovlfattig fyringsolie er ideel til kondenserende og moderne kedler og kan bruges i både indendørs og udendørs tanke, da den er kuldesikret.

Den er dog ikke lige så frostsikret som den traditionelle fyringsolie, som er kuldesikret helt ned til -20 grader sammenlignet med svovlfattig fyringsolie, som kun er kuldesikret ned til -18 grader om vinteren.

I svovlfattig fyringsolie er der mindre SO2, svovldioxid, sammenlignet med andre former for fyringsolie. Den svovlfattige fyringsolie er mest miljøvenlig og forurener en del mindre end den traditionelle fyringsolie. 

Skal fyringsolien være med eller uden additiver?

Når du vælger en fyringsolie med additiver, vælger du et brændstof, der er godt for vedligeholdelsen af dit oliefyr. Hvis du har et kondenserende og moderne fyr, er fyringsolie med additiver helt optimal, da det virkelig medfører mindre vedligeholdelse i et moderne fyr.

Ud over at være rigtig god for dit oliefyr så er fyringsolie med additiver økonomisk favorabelt på sigt, da brændværdien forlænges på en miljøvenlig måde.

Få den bedste pris på din fyringsolie

Undersøg hvor du finder den bedste og billigste fyringsolie, før du køber olie til dit fyr. Det kan godt svare sig at lave en simpel søgning for at finde ud af, hvor du finder den bedste fyringsolie til billige penge.

Skriv et svar