Hvordan forøger jeg sandsynligheden for succes med mit rygestop?

Glad kvinde

Der er hvert år mange danskere, der forsøger at stoppe med at ryge. Det er dog langt fra alle, der får lige god succes med dette. Der findes dog heldigvis en række hjælpemidler, der kan forøge sandsynligheden for, at du faktisk ender med at lægge smøgerne på hylden – og ikke får et tilbagefald efter den første uge.

Hvad dette betyder er, at det er en god idé, at du sørger for at investere i et hjælpemiddel, der kan give dig støtte og gøre det nemmere for dig at komme gennem dit rygestop. Ét af de midler, som danskerne har den bedste succes med er en såkaldt e-cigaret. Det skyldes, at den giver en autentisk følelse af, at ryge.

Mange fordele ved at skifte over til en e-cigaret

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er mange fordele forbundet med at skifte fra cigaretter over til en e-cigaret. Skal du købe en sådan enhed, så skal du naturligvis finde en god e cigaret butik. Det kan. Du enten vælge at gøre på nettet eller i din hjemby, da sådanne butikker i dag ligger i store dele af landet.

  • Sundere: Først og fremmest, så er det sundere. Det er selvfølgelig den primære årsag til, at du skal skifte fra cigaretter til en e-cigaret. Dampen fra en e-cigaret er ikke sundhedsskadelige som det er tilfældet med røg fra en cigaret.
  • Billigere: Rygere ved også godt, at det er dyrt at ryge. Det koster op mod 42 kr. pr. pakke. Ryges der blot én pakke om dagen, så er det intet mindre end 15.330 kr. om året. Det er nok til at tage af sted på en ekstra ferie eller forkæle sig selv mere i hverdagen.

Flere og flere vælger at foretage skiftet

I løbet af de seneste par år er der flere og flere danskere, der har valgt at foretage skiftet fra at ryge cigaretter til at dampe på en e-cigaret. Hvis det også er noget, du overvejer at gøre, så bør du bestemt ikke tøve med det. Det er nemlig noget, der kan være med til at forbedre forudsætninger for dit rygestop.

Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er ensbetydende med, at der er garanti for succes. Der er stadig en risiko for, at du ender med et tilbagefald. Derfor er det også mindst lige så vigtigt, at du psykisk er indstillet på den kamp, du er ved at tage op.

Skriv et svar