Italien er campinglandet

Så er det i år, at I endelig skal afsted. På en lang bilferie. Til udlandet. Langt væk fra regnfulde dage og sure miner. Du har ganske egenrådigt besluttet, at I skal på campingferie i Italien. Der er absolut ingen tvivl i dit sind om det. Og der er heller ikke mulighed for at diskutere det med de andre i familien. Du har bare bestemt det. Et eller andet sted har du lidt dårlig samvittighed, over at du bare tog en beslutning sådan hen over hovedet på alle andre. På den anden side kan du også godt mærke, at de andre i familien er glade for, at du tog en beslutning, uden at de blev involveret. Det er nemlig ikke altid godt at diskutere og analysere alt i hoved og ende. En gang imellem så skal man bare kastes ud på dybt vand, og så må man svømme.

Alle er med

Det lader til, at din familie er indstillet på det. Altså at skulle svømme i dybt vand, når I endelig kommer ned til den der camping ved Adriaterhavet. Der er nemlig en vidunderlig, lang og velfungerende sandstrand. Den kan bruges af både børn og voksne uden, at der vil ske noget. Selvfølgelig er der livredder ved stranden. Men beskrivelserne og anmeldelserne, I har læst, fortæller om, at den er skøn. Så det bliver til mange meter rygcrawl i Adriaterhavet.

Du har sådan set ikke tænkt dig, at I skal bo i campingtelt. Nej. Der er ekstra penge på feriekontoen. Så I skal bo i et mobilhome. Det er sådan en lidt primitiv ferielejlighed, der kan flyttes rundt, og som ikke har alle de faciliteter, som en normal ferielejlighed har. Man kan sige, at det er sådan en lidt eksklusiv campingvogn, uden at det er en veludstyret ferielejlighed. Der er fx ikke en balkon, som I kan sidde på om aftenen og nyde en drink.

Camping er nærvær

Hvem vil da også det, når man er på campingferie i Italien? Camping betyder jo nærvær sammen med de andre, som også er gæster på campingpladsen. Camping betyder, at man er åben overfor andre og fremmede mennesker. Camping betyder, at I får en masse gode oplevelser. Så løsningen med et mobilhome er helt rigtig. Din partner er jo ikke glad for insekter. Og det er lige præcist det du håber, at et mobilhome vil kunne sikre, at I undgår. Der vil nemlig være mulighed for at sætte en eller anden form for myggebeskyttelse op. Enten i form af et net eller i form af en pille, som man smelter i løbet af natten, uden at man kommer til at indånde dampe fra den.

Glæde og forventning

Glæder du dig selv til, at I skal afsted på camping i Italien? Jeg ville glæde mig. Det kan ikke undgås, at der også kommer lidt gnidninger imellem jer. Men det er ikke, fordi I er på camping. Det er bare, fordi I er ved at vænne jer til at være på ferie sammen igen. Efter meget lang tid, hvor I ikke har kunnet rejse sammen. De gnidninger vil alle, der tager på ferie – uanset hvilken form – opleve.

Skriv et svar