Kyndige SEO-teknikker: Sådan søgemaskineoptimerer du dit websted

Det er vigtigt at forstå, at søgemaskineoptimering (SEO) ikke er en engangsopgave. Hvis du ønsker at ligge højt på søgemaskinerne, skal du investere tid i SEO. I denne artikel får du et overblik over nogle vigtigse ting, du kan gøre for SEO på dit website – lige fra at få links og delinger på sociale medier til søgeordsundersøgelser og indholdsmarkedsføring. SEO er en løbende opgave.

Backlinks

Sørg for at få spredt dine links rundt på internettet. Det kan være igennem artikler på blogs, omtale på forums eller links på andre hjemmesider. Disse links kaldes backlinks og hjælper søgemaskinerne med at finde dit websted. En måde at få dem på er gennem linkkataloger, men det kan være tidskrævende. En anden mulighed er at hyre et firma, til at stå for virksomhedens SEO. Husk at forkorte dine links på de sociale medier ved at trykke her på linket. 

Brug nøgleord

Brug af nøgleord er også godt for din SEO. Sørg for at vælge nøgleord, der er relevante for det, som folk kan skrive i en søgemaskine, når de søger efter oplysninger om det produkt eller den tjenesteydelse, du tilbyder, men ikke for populære – ellers bliver der for meget konkurrence!

Skab relevant indhold 

Endelig skal du skrive masser af nyttigt indhold til de besøgende på dit websted, så de bliver længere og kommer tilbage igen. Folk vil også anbefale dig til deres venner, hvis de har haft en god oplevelse med dine produkter eller tjenester.

SEO er en langsom opgave, men det er værd at gøre det godt, og der er ingen grund til at haste sig, for det kan også have sine ulemper. 

Hold det enkelt

Lad være med at overdrive SEO ved at fylde søgeord i indholdet, oprette sider uden værditilvækst osv. – det er ikke kun dårligt for brugerne, men kan også få Google til at straffe dit websted. Vær tålmodig! 

Skriv et svar