Lån trods RKI registrering?

Umiddelbart virker det umuligt. En RKI registrering betyder at man er en dårlig betaler. Du kan ikke blive registreret i RKI medmindre du har det på papir fra en domstol, at du skylder penge. Ikke bare at du skylder penge, men at du ikke har opfyldt dine forpligtelser ang. tilbagebetaling.

Den anden mulighed hvordan du kan blive registreret i RKI er, hvis du selv har indrømmet din gæld og også at du har svigtet dine betalinger. I så fald kan en kreditor få dig registreret i RKI.

Så, hvem vil dog låne endnu flere penge til folk der er kendt som dårlige betalere?

Er rygterne sande?

Du kan låne penge trods RKI registrering. Der går p.t. en masse rygter at der åbenbart alligevel findes lånydere der vil gøre det. Hvorfor mon det?

Lånydere er virksomheder der lever af at låne penge ud. Hovedsageligt yder de forbrugslån. Banklån er typisk lån der er bundet til et bestemt formål. Fx kan du kun købe et hus med et huslån. Du kan ikke bruge et huslån til at betale for en ferietur til Thailand.

Forbrugslån er til hvad som helst du vil bruge pengene til. Lånyderen gider ikke engang spørge. Ved mindre forbrugslån er der ikke engang krav om sikkerhed. Nogle af disse mindre forbrugslån kræver kun et CPR nummer, en NEM ID og en smartphone. Så kan du have pengene på kontoen indenfor en halv time.

Ja, du kan låne penge trods RKI registrering

Hvis nogle lånydere tilbyder det, så gør de det fordi de tjener penge på det. De er enten desperate, eller kan se en seriøs mulighed for profit. Og deres profit er naturligvis dine afbetalinger.

Lån trods RKI registrering vil altid være dyrere end ellers. Intet er gratis i denne verden. Men ja, hvis du vil låne penge trods en RKI registrering, så kan det lade sig gøre. Om det er fornuftigt at kaste sig ud i endnu mere gæld, er noget du selv må tænke over.

Skriv et svar