Lær at spare penge når du shopper

Mand står med sparegris

Når man er ude at shoppe med veninderne kan det være svært, ikke at tage pungen op af tasken. Inden man ser sig om, har man brugt langt flere penge end planlagt, og man sidder nu derhjemme og tænker: ”var det virkelig nødvendigt?”. Med en kontaktløs betaling skal du blot ligge dit kort på, hvorefter du kan tage din shoppede items med hjem. På denne måde opdager man ikke altid, hvor meget man i virkeligheden har brugt. Derfor kommer der herunder nogle råd til, hvordan du kan spare penge når du shopper.

Sæsonernes tilbud

Når sæsonerne skifter, følger nye kollektioner ofte med. Derfor er der især mange tilbud i overgangen mellem temperaturskiftene. Du har nok lagt mærke til reklamer med overskriften ”end of season-sale”, det er netop her du skal slå til. Butikkerne sætter ofte deres varer betydeligt ned for, at få plads til alle de nye. Her kan du i den grad spare penge. Derudover er items der ikke har det største salg ofte på tilbud, hvilket vil sige, at vinterjakker er billigere end om sommeren. Her kan du gøre dig et kup, ved at satse på klassikkerne, som næppe er gået af mode næste år. Køb for eksempel en brun trenchcoat, som du ved vil være et hit igen til efteråret.

Bliv stamkunde i ynglingsbutikken

Hvis du har en butik, som bare rammer plet på din personlige stil, kan det være en fordel, at gøre sig gode venner med butikkens medarbejdere. Hvis du viser at du er interesseret i butikkens varer, vil butikken også være interesseret i dig. Det kan giv dig fordele i form af, at medarbejderne lader dig vide, når de nyeste kollektioner ankommer eller hvornår tilbuddene starter. Derudover har de fleste butikker medlemsrabatter til en stamkunde-klub.

Rabatkoder

Hold øje med rabatkoder, som kan give dig procenter på diverse online sider. Benyt dig af små som store rabatkoder, blot en kode der giver dig fri levering, vil spare dig mange penge i det lange løb. Her kan du se hvilke butikker som giver rabat. Desuden kan du sammenligne butikker med hinanden online, og på den måde, spare flere penge ved at shoppe på nettet. En butik som giver rabat, vil give dig flere items for pengene, hvilket både en god deal for dig og hjemmesiden. På nettet vil du også blive konfronteret, med det beløb du bruger, på en anden måde. Det kan altså være mere ansvarligt at shoppe online.

Skriv et svar