Lyd og musik i planetariet

Nu ved vi jo godt, at der ikke er lyd ude i universet, men sagen er, at de mange film a la Star Wars etc. har givet de fleste det indtryk, at der er masser af lyd. Og folket skal jo have hvad folket skal have, ikke?

Vi starter musik og lyd snart

Vi har besluttet, at oplevelserne for publikum i et planetarium skal forstærkes, og som det er tilfældet med spændingsfilm for eksempel, kan det rette lydbillede gøre hele forskellen. Forestil dig en af det store scener i en stor film uden musik. Kan du se, hvad jeg mener?

Vi gør det så lidt anderledes her, for til de store forestillinger skal vi simpelthen have live musik!

Instrumenter og elektronik

Med masser af lokale musikere at vælge mellem, er det kun hardwaren, vi skal sørge for. Og der er da en del, der skal indkøbes i den forbindelse:

  • Synthesizer – ja det kommer vi ikke udenom i et planetarium
  • Højtaler – nå ja: Vi skal faktisk bruge mange

Hvis du følger links herover, vil du se, at vi handler den slags hos den butik, der i dag er nærmest synonym med musikinstrumenter og lydudstyr: Danguitar i Grenå.

Det gør vi, fordi det både er det største udvalg og de laveste priser sammen med en virkeligt fin service. Og så kan man jo ikke bede om mere, vel?

Jeg lærte dem at kende for et par år siden og lidt af tilfældige veje faktisk:

Søg og du skal finde

Det startede med, at jeg blev sat på opgaven i familien med at finde den eneste konfirmationsgave, min nevø ønskede sig dengang – nemlig et el trommesæt.

Da vi samtidig havde lyst til at tage lidt hævn på hans forældre for en del småting (som er en helt anden historie), fandt vi, at et trommesæt jo er den perfekte hadegave for dem 🙂

Jeg søgte en del på internettet og endte op her: https://www.danguitar.dk/musikinstrumenter/trommer-percussion/trommesaet/el-trommesaet

Også dengang kunne vi få et elektrisk trommesæt til under 2.000 kroner, så det var jo bare perfekt, da budgettet var på samlet set 2.200 kroner.

Jeg købte det – og det kom allerede to dage efter med fragtmanden.

Sådan lærte jeg Danguitar at kende, og det er blandt andet derfor, jeg gik til dem med opgaven her først.

 

Skriv et svar