Mærkevarer på udsalg

Så er der ikke så længe til. Du er blevet til inviteret til fest. Det er din veninde. Hun fylder 30, og selvfølgelig skal hun have en gave. Du ved, at hun har en dyr smag. Det har ingen i jeres omgangskreds kunnet undgå at lægge mærke til det. Men nu er det selvfølgelig sådan, at hendes dyre smag sætter en lille barriere for, hvad du kan give hende i fødselsdagsgave. Du ved nemlig, at hun helst vil have mærkevarer. Mærkevarer er som regel dyrere end varer, der ikke har et brand.

Gode tilbud på isenkram

Du er dog heldig. Der er nemlig mange forskellige shops, der har tilbud på mærkevarer indenfor isenkram lige nu. Og dem skal du selvfølgelig benytte dig af. Hvem vil ikke gerne spare 25%? Jeg vil! Det vil du sikkert også. Og det er da rart at kunne give en veninde en god gave ikke? Det kan godt være, at du egentlig leder efter en bluse, som du ved, hun ønsker sig. Den er måske bare ikke på tilbud. Men hvorfor skal det absolut være en bluse, du skal give hende? Det behøver jo ikke at være en flot bluse. Det kan være et lille, fint stykke brugskunst. Det kan være en fin, lille nøglering fra et stort designfirma. Det kan være nogle smukke skåle, der passer til det stel, som hun samler på. Det kan være mange forskellige ting.

Værd at se sig for

Jeg vil sige, at du med fordel kan kigge på isenkram. Mange isenkræmmere har udsalg lige nu. Du kan nemt finde dem ved at søge på fx ”butik med Isenkram udsalg”.

Jeg er sikker på, at du kan finde en fin, lille gave til hende. Og faktisk vil jeg gå så vidt, at du kan finde så mange forskellige, gode tilbud, at du faktisk beslutter dig for at købe mange forskellige genstande. Det er nemlig ikke så ofte, at der kommer gode tilbud på mærkevarer – og det kan absolut betale sig at købe nogle af tilbuddene – og så bruge dem som gaver – fødselsdagsgaver, julegaver eller værtindegaver i løbet af resten af året. Der er mange penge at spare – og du slipper også for panikken, der melder sig, når du står og skal bruge en gave.
Det hænder jo, at vi bare mangler en lille gave. Måske til tanten, der har fødselsdag, og vi har glemt alt om det – lige indtil hun ringer og inviterer dig.

Du kender det godt, ikke? Du troede, at du havde en weekend helt for dig selv. Men så kommer den der invitation fra et fjernt familiemedlem, som du havde glemt alt om. I sådan et tilfælde kan en lille, fin gave være redningen. Du har nemlig benyttet dig af alle tilbuddene på mærkevarer.

Du har et mindre lager i et skab. Det handler bare om at få valgt en af gaverne og få den pakket fint ind. Og så skal der selvfølgelig købes et lille, fint kort, som du kan vedlægge gaven, når du møder op til tantens fest. Din gave bliver naturligvis modtaget med glæde. Den skal helt sikkert ikke byttes.

Skriv et svar