Online-værktøjer til at udvikle dine pokerevner

Poker og chips

Måske er du nybegynder i pokerverdenen, måske har du lidt lige lovligt mange nederlag, eller måske er du bare kommet til et punkt, hvor du ikke føler, at du kan blive bedre på egen hånd. Derfor har vi lavet denne guide til en række online-værktøjer, du kan bruge til at udvikle dine pokerevner.

Poker er et spil, som kræver både strategi, psykologi og naturligvis kendskab til reglerne. Alt efter hvilken type poker man vælger at spille, kan det være mere eller mindre udfordrende at sætte disse tre kompetencer sammen, så man vinder spillene.

Naturligvis kan det være en fordel at få erfaring ved at spille en masser poker, men hvis man taber alle spillene, kan det hurtigt blive en lidt dyr affære. I dag kan man heldigvis gå online og finde nogle værktøjer til, hvordan man udvikler sine pokerevner.

Det mest enkle er naturligvis at gå ind på et af de mange online casinoer som for eksempel https://www.unibet.dk/poker, der udbyder både spil samt undervisning og vejledning. Her kan man for eksempel finde begyndervejledninger til de helt nye spillere, læse reglerne for de mest populære pokerspil som Texas Hold’em og Omaha samt få indsigt i strategi og psykologi.

Sæt dig dybt ind i poker

En anden måde at blive klogere på er simpelthen at begynde at studere poker mere intenst. Der findes videoer online, hvor du både kan se de største spillere spille turneringer, eller træningsvideoer, som giver dig gode tips til at forbedre din hånd eller lægge en strategi.

Webinarer om poker er ikke så udbredt på dansk, men hvis du forstår engelsk nogenlunde, kan du på nettet finde tidspunkterne for en række glimrende live webinarer. Fordelen ved disse er, at du kan interagere med underviseren og få svar på dine spørgsmål.

Og den sidste informationssøgningsstrategi er den helt gammeldags: Bøger. Der findes masser af bøger, som du helt gratis kan låne på biblioteket, der går dybt ned i alle pokerspillets facetter.

Tekniske online værktøjer

I dag er mange ting digitaliserede, og det er derfor også muligt at finde forskellige tekniske online-værktøjer, som kan hjælpe dig med at forbedre dit pokerspil.

Et af dem er de såkaldte poker-trackere, som for eksempel din håndhistorik, analyse af data og statistik, grafer og tilpassede rapporter. I nogle programmer kan du også se statistik om dine modstandere, så du kender hans eller hendes spillestil, styrker og svagheder samt sejre og tab. På baggrund af al denne statistik kan du se på, hvor du kan forbedre dit spil.

Der findes også online pokersimulatorer, som du kan bruge til at forbedre dine pokerevner. Du bliver udsat for en række forskellige scenarier og måder at teste dine evner på, og den giver dig bagefter en analyse af din præstation. Du kan træne den hånd, som du trænger til at arbejde med fra forskellige positioner ved bordet. Alle de omtalte værktøjer ligger online, hvortil man kan købe licens.

At blive en god pokerspiller kræver både talent, flid, mod og strategi, og så skal du huske den sidste ting, som du desværre ikke finder online: Held.

Skriv et svar