Opnå bedre ledelse med et kursus i ISO 9001 standarden

ISO 9001 kursus

Feicon ved Poul Feilberg har 23 års erfaring med rådgivning, kurser og ISO-certificeringer. Feicon er også certificeret efter blandt andet ISO 9001, og det bør din virksomhed også blive. Vi vil her guide dig igennem det overordnede, du bør vide om certificeringer, hvor vi især lægger fokus på ISO 9001. 

Hvis du har brug for mere information, inden du tager den gode beslutning for din virksomhed, vil vi guide dig den rigtige vej mod at kunne læse mere om og opnå en ISO-certificering gennem Feicon. Kurserne foregår altid i et pædagogisk miljø med høj indlæring, hvor der er fokus på den enkelte.

Hvad er ISO-certificeringer, og hvorfor er de gode?

ISO-standarderne sørger for, at alle virksomheder arbejder på samme måde og efterlever juridiske krav fra diverse lovgivere samt forskellige samarbejdspartnere. At blive ISO-certificeret sikrer dermed, at din virksomhed benytter et standardiseret ledelsessystem, og at I kan konkurrere på lige vilkår med andre. 

Hvis du overvejer en certificering, kan det skyldes kundeforespørgsel, men du kan også bare mene, at virksomheden trænger til at blive sat bedre i system. Et oplagt valg, hvis du går med disse overvejelser, kunne være ISO 9001, som er en international standard. Feicon tilbyder ISO 9001 kursus.

ISO 9001 kursus

Som sagt er ISO 9001 en standard, der bruges af virksomheder i hele verden, og mere præcist omhandler den kvalitet og effektiv styring og struktureret dialog med kunder, samarbejdspartnere og myndigheder. Med et kursus fra Feicon får du fuldt overblik over standarden, så du selv er i stand til at stå for planlægningen, udførelsen og opfølgningen af auditaktiviteter. 

Du får også et indblik i procesoptimering og udvikling af ISO 9001-ledelsessystemet. Dette både i teori og praksis, og du får trænet dine evner til at vurdere, hvor din virksomhed skal sætte ind, og du lærer at forholde dig til forskellige løsninger. 

Kurserne foregår i Storkøbenhavn, og du kan læse meget mere om Feicons ISO 9001 kursus ved at klikke dig ind på deres side lige her. Dér kan du læse en mere detaljeret beskrivelse af indholdet anført i 8 punkter, se evalueringer, og se forskellene mellem kurset til ’Intern Auditor’ og ’Lead Auditor’.

Skriv et svar