Oversigt over billige forbrugslån

Billige forbrugslån

Jeg har brugt utallige timer på at sidde og sammenligne lån, men endelig har jeg fundet en komplet oversigt over billige forbrugslån. Jeg elsker bare hjemmesider, der har gjort arbejdet for en og sammenlignet priser, renter, gebyrer, og hvad det nu må være.

Jeg er typen, der nok optager forbrugslån lidt oftere end gennemsnittet, og derfor var jeg ved at blive godt og grundig træt af altid at skulle bruge timer på sammenligne de mange online forbrugslån.

Sammenligning af forbrugslån

Den anden dag, da jeg igen ville optage et forbrugslån, tænkte jeg, at det kan da ikke passe, at der ikke findes lånesider, der allerede har sammenlignet de mange lån. Ganske rigtigt, så fandt jeg en låneside, ved navn Forbrugslån-billige.dk med oversigt over billige forbrugslån: Forbrugslån Billige Danmark.

Og hold da op, hvor han den hjemmeside allerede sparet mig for megen tid og mange penge. Før skulle jeg bruge flere timer på at sammenligne de mange online forbrugslån, og jeg fandt endda ikke dem alle, da det tager 100 år at søge Google igen.

Efter jeg fandt låneoversigten på Forbrugslån-billige.dk bruger jeg ikke engang 2 minutter, før jeg har fundet det bedste og billigste forbrugslån. Problemet med forbrugslån er, at det skifter hele tiden, hvem der tilbyder de billigste forbrugslån, og derfor skal jeg inde og sammenligne hver gang.

Forbrugslån uden sikkerhed

Jeg kunne naturligvis også bare gå i banken og låne penge, men det har jeg ikke gjort i snart 7 år. Grunden hertil er, at jeg skal stille sikkerhed for et banklån, og men på nettet kan jeg optage forbrugslån uden sikkerhed på blot 2 minutter.

Der er altså en lang række fordele ved at låne penge til forbrug online uden om banken. De fordele, som jeg har erfaret, er blandt andre:

  • Låne pengene uden at stille sikkerhed
  • Låne uden dokumentation og kreditvurdering
  • Super hurtig udbetaling på 30 minutter
  • Låne hjemmefra sofaen
  • Slip for at sidde overfor en tåbelig bankrådgiver
  • Man kan låne penge døgnet rundt – også i weekenderne

Der er altså en lang række fordele ved forbrugslån, og især det med at jeg kan slippe for at stille sikkerhed for lånet, er jeg helt vild med. Særligt fordi at jeg kun ejer en 25 år gammel campingvogn, som måske er 1500 kr værd.

Med andre ville jeg slet ikke kunne stille sikkerhed for forbrugslånet, da jeg ikke ejer noget af værdi. Bankerne VIL have pant og sikkerhed i form af ejerpantebrev i fast ejendom eller bil.

Jeg er dog ligeglad med bankerne, nu hvor det er meget nemmere og billigere at låne penge på online. Du kan f.eks. låne penge med hurtig udbetaling hos Forbrugslån Billige DK eller via Penge-lån.nu: Lån penge hurtigt.

Skriv et svar