Pas på skærmen på din telefon

Det er blevet nemt at komme i kontakt med sin familie og sine venner, for smartphonen er altid i lommen. Markedet for smartphones er stort, så derfor er prisen høj. Desværre er telefonerne ofte ret skrøbelige, og man ser ofte at folk ved et uheld taber dem og knuser skærmen. Ud over at sætte et cover på smartphonen, der dækker det hele, kan man købe panserglas, der beskytter mod ridser og skrammer. Det er nemt at sætte på, og det er en god investering, hvis man ved, at man er lidt klodset.

Hvad skal jeg kigge efter?

Det er dyrt og besværligt at skifte skærmen på sin telefon, og det er desværre oftest skærmen, der går i stykker. Man kan gå til en reparatør og få det gjort, men man ved ikke altid, hvilken type kvalitet skærm, man får sat på. Især ikke hvis prisen er lav.
Men for at komme det hele i forkøbet, kan man købe panserglas, der er et tyndt stykke glas, der beskytter skærmen mod revner og ridser.
Panserglas fås både til smartphones og tablets og kommer i mange forskellige prisklasser og kvaliteter, så det kan være vanskeligt at vælge det rigtige. Først og fremmest skal du være sikker på, at den type du kigger efter, passer til præcis den telefon, du har. Så sikrer du at højtaleren, mikrofonen og eventuelle kameraer ikke er dækket med glas og lim.
Derefter er det en god idé at vælge et panserglas, der dækker hele skærmen, men ikke har en irriterende kant, der gør telefonen ubehagelig at bruge. Glasset skal helst være 0,33 millimeter tykt af den årsag. Den tykkelse gør også glasset nemmere at sætte på telefonen.
Hvis ikke du er komfortabel med at sætte glasset på selv, kan du ofte få forhandleren til at hjælpe dig.
Du kan købe godt panserglas til telefoner og tablets på linket.

Sådan påsætter du glasset

Pakken indeholder selvfølgelig selve glasset, men i mange pakker medfølger der en lille vådserviet til at tørre skærmen af. Det er nemlig vigtigt, at skærmen ikke er fedtet eller beskidt, da det kan nedsætte limens kvalitet. Når det er gjort, kan du forsigtigt pakke panserglasset ud og pille plastikken, som dækker for limen, af. Pas på med at sætte fingre på hverken glasset eller limen.

Derefter sætter du glasset mod telefonens kant. Det er nemmest at gøre mod kanten ved højtaleren og kameraet, så du er sikker på, at du ikke dækker for disse. Når du er sikker på at glasset sidder lige på, vipper du forsigtigt limsiden ned, og ligger det på. Vær opmærksom på at det kan være vanskeligt at rette på når det sidder, så vær sikker på at du sætter det så lige så muligt og at der ikke er skidt under limen. Lad være med at presse hårdt ned på glasset, da det kan revne af dette. Tag derimod et dankort eller lignende og pres forsigtigt luftbobler ud. Så er du klar.

Panser Glass er også tilgængeligt til iPads, og kan købes via linket.

Skriv et svar