Rubiks terning er ikke bare nogen ligegyldig firkant du drejer på

Rubiks terningen er et genialt stykke legetøj, som kan træne hjernen på flere måder. Som faktisk kan træne din hjerne sund og dermed være med til forebygge nogle sygdomme. For det første hjælper rubiks terning med at forbedre din geometriske forståelse. Du lærer at se former og figurer i 3D, og det er en vigtig egenskab, når du skal løse rubiks kubus. For det andet træner rubiks terning din hjerne ved at give dig mulighed for at tænke logisk og analytisk. Rubiks terning er ikke kun til for sjov, men faktisk et rigtig godt stykke legetøj der kan styrke din hjerne. Så næste gang du keder dig, så tag en rubiks terning frem og begynd at løse den! Du vil ikke fortryde det! Køb din rubiks terning eller professorterning i dag hos mastercube.dk

Sådan gør du

Man kan løse en rubiks terning ved hjælp af strategier. Først og fremmest skal man finde et godt sted at starte. Det kan være en god idé at starte med de farver, som er placeret på midten af terningen. Dernæst skal du finde ud af, hvilken farve der er på toppen og i bunden af terningen. Når du har fundet ud af det, skal du finde de to farver, som ligger lige over og lige under midten af terningen. Derefter skal du sætte disse to farver sammen, så de passer sammen. Til sidst skal du løse de resterende farver på terningen. En fordel er at få lave 1 side færdig, derefter løse 2 sider og så videre.

Din livsstil afspejler sig i din sundhed

Livsstilsygdomme er sygdomme, der kan forebygges ved at ændre ens livsstil. Det vil sige, at man skal have et aktivt liv, spise sundt og holde sig fra usunde fødevarer samt undgå tobak og alkohol. Livsstilsygdomme omfatter en række sygdomsgrupper, der ofte er forbundet med hinanden. Disse typer af sygdomme inkluderer blandt andet: Kredsløbs- og hjertekar-sygdomme, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, type 2-diabetes, rygning og fedme. For at undgå livsstilsygdomme skal man have et aktivt liv med regelmæssig motion. For at simplificere og koge det hele ned, vil det altså sige at man skal have nogle gode og sunde vaner. Selvfølgelig skal man kunne drikke et glas vin, have en lille fest eller bytur og spise en pizza. Det skal dog ikke være hverdags kost og, alt med måde. Sunde fødevarer er nemlig vigtige, hvis man vil have et sundt liv. Spiser man sundt, vil det blive nemmere at tabe sig, opretholde en god vægt og forebygge sygdomme. Det handler bare om at få det under huden og få gjort det til en vane, så slipper man for alle de kedelige komplikationer senere i livet. Samtidig får man det også bare godt med sig selv over at gøre noget godt. Ydermere når du giver kroppen noget lækkert at arbejde med såsom, hjernegymnastik, træning, nok søvn og gode madvarer – så får du altså bare 10 gange igen. Din krop behandler dig væsentlig bedre, når du bare passer lidt på den.

Skriv et svar