Sådan finder du de rigtige bordben til dit plankebord

Træt af at bruge for meget tid og for mange penge på at finde det rigtige plankebord? På nettet skal du ikke gå fra butik til butik, fra sælger til sælger, før du omsider finder, hvad du leder efter. På nettet finder du gode hjemmesider med al relevant information, du har brug for, så du nemt og hurtigt finder frem til det rigtige bord, de rigtige bordben til plankebordet, eller hvad du måtte stå og mangle til dit plankebord.

Plankebordes klassiske design er populært af flere forskellig årsager. For nogen vækker det minder om en svunden tid, måske deres barndom, og for andre betyder det, at bordet passer til deres øvrige møblement.

Bordben til plankeborde kommer i mange former, materialer og stile

Når du skal vælge de helt rigtige ben til dit træbord, så er der igen mange muligheder. Rart for dig, som ved du leder efter noget specifikt.

Man kan finde alt fra stålben til træben. Stål er især flot i sort metalfarve, gerne, og står i flot kontrast til et mørkt bord. Mange vælger også træborde i samme sort og farve, som selve plankerne. Dette giver et mere rå og naturligt look. Mest populære er netop de sorte metalben og de naturlig træben, når det kommer til bordben til denne type træborde.

Husk at vedligeholde dit plankebord – og bordbenene!

Når man har fundet det rigtige bord, vil man, uanset hvor god en handel, man har gjort, gerne have, at det holder så længe som muligt. Derfor er det vigtigt, at man vedligeholder det på den rigtige måde. Gør man det, er det en meget overkommelig opgave at holde det pænt i mange årtier frem, men det kræver dels, at man vælger de rigtige produkter til vedligeholdelse, dels at man bruger produkterne rigtigt.

Et bord der kan holde til noget

De massive træborde, som plankeborde, kan holde til mere end de fleste andre borde. Det massive, tykke og behandlede træ skal have mange tæsk før det trænger til en kærlig hånd. Skulle uheldet være ude og dit bord være gået i stykker, er det godt at vide, at der er gode muligheder for at reparere det. F.eks. kan man købe nye planker, bordben, kiler og andet til næsten alle typer borde. Kan man ikke selv klare ærterne, så kan man altid høre producenter an for at få hjælp.

Skriv et svar