Sådan finder du den perfekte au pair, der passer til dine behov

At finde den perfekte au pair kan være en vanskelig opgave. Du ønsker en person, der er kvalificeret og i stand til at tage sig af dine børn, men du ønsker også en person, der passer godt sammen med din familie. Hvordan finder man den rette person til jobbet? I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle tips til at finde en au pair, der passer perfekt til jeres behov!

Den bedste måde at finde en au pair på er at starte med at lave en liste over, hvad du leder efter. Hvad er dine prioriteter? Har I brug for en person, der kan køre børnene til og fra skole? Leder I efter en person med erfaring inden for småbørnsundervisning? Eller har I bare brug for en, der kan hjælpe til i hjemmet? Søg på nettet efter en liste over kvalificerede au pairs. På https://www.aufini.com/dk/ har du mulighed for netop at klikke ind og finde en au pair. Her får du adgang til en database, hvor I kan komme i kontakt med hinanden. Denne database er desuden også anvendelig, hvis du selv er au pair, der ønsker at finde en familie. Det går altså begge veje. Men her kan I finde frem til hinanden og hurtigt afstemme forventninger og finde ud af, om I er de rette for hinanden.

Når I har indsnævret jeres søgning, er det tid til at interviewe potentielle kandidater. Stil dem spørgsmål om deres erfaring med børn, hvad de søger i en au pair-placering og alt andet, der er vigtigt for dig. Sørg for at få dem til at møde din familie, før du træffer en endelig beslutning! På den måde kan man sikre sig fuldstændigt. Held og lykke med at finde den perfekte au pair til dig og din familie.

Skriv et svar