Sådan sparer du penge på transport

De fleste af os leder gerne efter steder hist og her, hvor vi har mulighed for at spare lidt penge. Vi har jo trods alt kun det, vi tjener at gøre godt med, og derfor er det kun naturligt at få det meste ud af de penge, vi har.

Transport er for de fleste et sted, hvor der er mulighed for at spare en del kroner, hvis man ellers er opmærksom på det. Hvis det lyder som noget, du kunne være interesseret i, så læs videre her, og få et par råd til, hvordan du undgår at bruge for mange penge, når du skal rundt omkring i byen.

Cykel eller offentlig transport

Cyklen er det oplagte, billige alternativ til en bil. De fleste har én, og der følger ikke de store efterfølgende udgifter med den. Det skal dog siges, at cyklen naturligvis kun er et gangbart alternativ så længe, at du udelukkende skal bevæge dig inden for en rimelig afstand.

Skal du længere kan du jo overveje offentlig transport. Såfremt det er noget du ofte benytter dig af, er der gerne mulighed for at opnå rabatter af den ene eller anden slags fx gennem klippekort eller rejsekort. Hvorvidt offentlig transport er en god løsning, afhænger selvfølgelig i høj grad af infrastrukturen der hvor du bor.

Spar penge på bilen

Hvis der ikke er nogen vej uden om, og du er nødt til at have en bil, er der dog også et par løsninger til, hvordan du kan spare lidt. Du kan fx begrænse brugen af den til kun at gælde, når det er absolut nødvendigt, ligesom du også kan forsøge at finde så mulige benzinløsninger som muligt.

Hvis det kniber i budgettet med at have råd til en sådan bil, findes der heldigvis gode og nemme løsninger på dette, også selvom du skulle være RKI-registreret.

 

Skriv et svar