Skaf dig selv en god postkasse

Hvis du lige er flyttet i ny bolig, eller din virksomhed er flyttet, har du så overvejet hvilken postkassetype der er anvendelig til jeres behov? Der findes utallige forskellige postkasser, i forskellige priser. Nogle mener en postkasse bare er en postkasse, mens andre synes det er en del af hjemmet eller virksomheden.

Postkasse privat eller erhverv?

Hvis du bor i egen bolig som privatperson, har du så overvejet hvilket syn der møder dig når du går forbi din postkasse? Stop lige op og kig på den. En kedelig firkantet kasse. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan få postkasser i alle mulige størrelser, former og farver. Hvis du ofte modtager pakker fordi du shopper online eksempelvis, så er det muligvis en pakkepostkasse du bør anskaffe dig. Denne løsning anbefales også til virksomheder.

Postkassen præger også indkørslen

Ofte når man kommer forbi et pænt hus, har de som regel også en pæn og velholdt postkasse. For denne familie, vil gerne holde det pænt og velholdt hele vejen rundt på deres grund. Det kan der være en speciel årsag til. Et hjem med orden, er et hjem der byder deres gæster velkommen, allerede ude fra indkørslen. Typisk har disse husstande nyklippet hæk, græsset er slået, børnenes udendørs legetøj ligger ikke midt i det hele og udendørslamperne er pæne. Forestil dig, hvordan en kedelig og grim postkasse kan ødelægge idyllen ved denne bolig. Det ville være et kedeligt syn for familien selv, hver gang de kører ind og ud ad indkørslen. En lille detalje af uorden, er noget af det første man lægger mærke til.

Har du fået en ny postkasse?

Synes du den ser kedelig ud? Du bør shine den op på den fede måde ved at anvende postkasse stickers. Gør det på en sjov og anderledes måde for hele familien. Måske du har set dem før, måske endda du har tænkt det var lige noget for dig og din familie.

En postkasse kan godt se lidt kedelig og trist ud. Mon ikke det skal være slut med en kedelig postkasse. Ikke nok med det vil se pænt ud, det vil også fremadrettet blive nemmere for din postuddeler at finde dig og dine familiemedlemmer.

Hvad er postkasse stickers?

Du kan selv vælge om der fx skal følgende på:

  • Fornavn
  • Fornavn og efternavn
  • Fornavn, efternavn og husnummer
  • Husnummer
  • husdyr

Hvis du gør din postkasse pænere med denne udsmykning, vil din postkasse se knap så kedelig og trist ud. Har du husdyr, er det endda muligt at få dem med på postkassen. Du kan selv lave og designe ud fra hvad du synes der passer til stilen ved din bolig. Et navneskilt til postkasse betyder så meget for din postuddeler, om end ikke andet i hvert fald et synligt husnummer. Postkasse stickers er en folie der klæbes på postkassen. Det er printet i slidstærkt materiale der holder i op til flere år. Hvis der pludselig er familieforøgelse, kan de nemt komme med på din stickers.

Skriv et svar