Sovesofaer er stjernegode

Sovesofaer bliver mere og mere populære

Den danske selskabskultur og desuden befolkningens mange ønsker til flot indretning med plads til det hele betyder, at sovesofaer de seneste år er blevet ekstremt populære i alt fra teenageværelset og den mindre 1 værelseslejlighed til huset, hvor der skal være plads til hygge og overnattende gæster. E sovesofa er den perfekte løsning, når pladsen er trang, men der samtidig ønskes behagelig og komfortabel sovemulighed, som hurtigt kan omdannes.

Vores levemåde er præget af indretningen

Som danskere har vi de seneste år opbygget et helt særligt forhold til indretning, og med udviklingen af de sociale medier, deles hver dag tusinde af billeder fra hjemmet. Vi har en tendens til at flytte rundt og købe nyt til hjemmet ofte, og nogen gange prioriteres styling højere end funktionalitet, hvilket kan vise sig at ære en fejl i sidste ende.

Vores hjem er blevet en voksen legeplads, men der er brug for enkelte vedvarende møbler, som kan danne grundlaget for helhedsudtrykket i den enkelte bolig. En seng er nødvendig i alle hjem, men det øgede fokus på design og flot udseende giver anledning til, at flere bringer en sovesofa ind i deres indretning. Fordelen ved en sovesofa er oven i købet, at den er funktionel og giver god plads til andre indretningsmæssige tiltag.

Komfort skal også tænkes ind

Når der skal vælges en sovesofa, tænker mange ofte meget over, hvordan sofaen ser ud, om den er praktisk og funktionel, og om den passer ind i det rum, som den skal stå i. Det er dog ikke altid nok, og uanset om sofaen skal bruges til søvn hver dag, eller om den blot skal bruges som ekstra gæsteseng, bør komforten af sengen også tænkes ind, da denne om ikke andet er afgørende for, om søvnen bliver optimal, og om der derfor optjenes energi til dagens aktiviteter.

Der findes mange forhandlere af sovesofaer, men skal komforten være helt i top, kan der med fordel vælges en sengespecialist eller ekspertforhandler, som har styr på, hvad kvaliteten og komfort vil sige. På Time2Sleep.dk forhandles eksklusive og luksuriøse sovesofaer, hvis komfort er god. I deres butik i Valby kan du samtidig få rådgivning og vejledning til, hvordan du finder den sovesofa, som passer til dine behov.

Perfekt til gæster og hygge ved TV

For mange er en sovesofa ikke den primære søvnkilde men derimod en mulighed for opredning til gæster og besøgende, og den er derfor sommetider ikke placeret i et soveværelse men i stedet i f.eks. stuen eller et ekstraværelse.

Anskaffes en fin sovesofa med god komfort, vil den dermed også kunne bruges som almindelig sofa, og den kan dermed blive den perfekte kombination af en gæsteseng med mulighed for at sidde foran TV’et og hygge, når den ikke er i brug. Multifunktionalitet er altså en realitet med en sofa, der kan bruges som seng. 

Vælg den sovesofa, som passer til det enkelte rum

Sovesofaer findes i mange slags og kan have mange forskellige funktioner – f.eks. opbevaring, chaiselong eller armlæn – og det handler om at finde den sovesofa, som passer til de behov, som den enkelte måtte have, men som samtidig har en størrelse, der er ideel, i det enkelte rum. Her kommer professionel hjælp igen til sin ret, så der vælges den rette sovesofa første gang, og især hvis sofaen skal bruges som hverdagsseng er det vigtigt, at den er tilpasset den eller de, som skal sove i den.

Samtidig er der stor variation i priserne på sovesofaer, og dette hænger i høj grad sammen med deres funktioner og kvalitet, hvilket gør det nødvendigt at have et budget, som man holder sig til, når man skal på jagt. 

Hver centimeter tæller

Det er klart, at en sovesofa ofte vælges på baggrund af et ønske om optimal pladsudnyttelse eller som en del af et indretningsmæssigt tiltag, og den største fordel ved at vælge en sovesofa er da også, at dens kombination af funktioner bevirker, at der spares plads i modsætning til, hvis man både skal anskaffe sig en almindelig sofa og en almindelig seng.

Hver centimeter tæller, når der indrettes, og danskernes øgede fokus på dette gør, at sovesofaen ikke blot er funktionelt smart – den er blevet en del af de boligtrends, som hele tiden bliver mere populære.

Skriv et svar