Start med en gratis hjemmeside

Står du en den situation, at du skal have dig en hjemmeside? Det kan der være mange gode grunde til: din virksomhed, dit cv, en bryllupshjemmeside eller måske en blog. Der er rigtig mange gode grunde til at få en hjemmeside, men det kan også være en dyr affære at bestille et firma til at lave den, hvilket kan afskrække mange. Derfor kan det være en fordel at starte med en gratis hjemmeside, som du laver selv. Vores verden bliver mere og mere digital, og en hjemmeside er den letteste måde at nå hurtigt ud til mange mennesker på hele kloden.

Lav din egen hjemmeside

Hvis du skal have en ny hjemmeside og du ikke vil smide en hel masse penge efter den, så lav din egen hjemmeside. Det er faktisk ikke så svært at lave en hjemmeside, som man måske skulle tro.  Hvis du blot har det rigtige ”udstyr” kan det være både sjovt og simpelt. Du kan selvfølgelig ikke selv bygge en super avanceret hjemmeside op med masser af detaljer, men du kan sagtens lave en hjemmeside selv, der både er flot og funktionel.

Personlig og gratis hjemmeside

Når du laver din egen hjemmeside, er du sikker på at den bliver fuldstændig personlig, da det er dig, der laver den, og dine tanker og ideer skal ikke gå igennem flere hoveder. Det er ovenikøbet også muligt at få en gratis hjemmeside. Det eneste, det kræver, er din tid og kreativitet.

Opbygning og design

Når du skal i gang med at opbygge din hjemmeside, er der er par ting, du skal gøre dig tanker om. For det første – hvad er hjemmesiden til, og hvad er mit formål med hjemmesiden? Måske er det en hjemmeside, hvor du skal sælge dig selv som musiker og sanger? Måske er det en hjemmeside, hvor du gerne vil fortælle om dine rejser eller dele ud af dine geniale opskrifter? Det kan også være, det er en personlig hjemmeside, der skal sendes ud til alle gæsterne fra dit bryllup.

Hvis din hjemmeside skal sælge noget, dette kan både være dig selv eller et produkt, du har, så er det vigtigt, at hjemmesiden har et tydeligt budskab, ser professionel ud og er nem at finde rundt i. Det er også vigtigt, at den der besøger hjemmesiden kan finde nødvendig information hurtigt og nemt, såsom kontaktoplysninger, priser, mm. Hvis din hjemmeside derimod eksempelvis er et digitalt takkekort og fotoalbum fra dit bryllup, kan du sagtens tillade dig at gøre den meget mere personlig og intern.

Brug et design, eller byg selv

Hos mange gør-det-selv-hjemmesideudbydere kan du vælge at bruge et af deres eksisterende designs og bygge din hjemmeside op ud fra dette, eller du kan starte helt fra bunden og bygge designet op selv. Hvis du ikke er en haj til computerbrug, kan det være en stor fordel at bruge et eksisterende design. Det vil spare dig for meget tid og bøvl, og det vil hurtigt komme til at se professionelt ud. Er du derimod frisk på at designe selv, er fordelen at hjemmesiden bliver mere personlig og mere dig.

 

 

Skriv et svar