Stjernegod humor

Vi har en lille forening her på min arbejdsplads. Vi samles til forskellige events. Det kan være en tur i biografen, en udflugt til et smukt sted eller et foredrag om et eller andet emne, som én af os har interesse i. Vi inviterer altid vores kollegaer, som ikke er medlemmer i foreningen med, og det hænder, at vi får nye medlemmer. Det har styrket relationerne mellem os, som er faste deltagere i foreningens events. Og nogle af de nye medlemmer har oplevet, at vi også får et bedre forhold til hinanden i arbejdsdagens hverdag.

Positive tanker

Vi mener, det er positivt. Andre, som ikke deltager, synes vist, at det er noget pjat. Vi skal koncentrere os om arbejdet. Ikke fjante rundt.

Nu her forleden havde vi et event. Det var en gut, der holdt foredrag om arbejdsglæde. Han havde mange virkeligt gode pointer. En af dem var, at humor på arbejdspladsen kan styrke relationerne mellem forskellige medarbejdere, og at det faktisk er et vigtigt element i vores liv. Humor gør, at vi lever bedre – og længere.

Læs mere om humor på arbejdspladsen her: https://runegreen.dk/foredrag/

Vi er gladere!

Det fik mig til at tænke på, at de af os som deltager i vores forenings events faktisk også virker gladere. Vi laver ofte sjov med hinanden. Og det går ikke ud over arbejdet. Vi har allerede bygget gode relationer op. Foredragsholderen foreslog, at vi bruger de gode relationer til at bygge videre på. Få mere humor ind imellem jer, så smilene bliver spredt ud til alle jeres kollegaer. Det koster ikke noget. Det er bare om at komme i gang. Det vil hurtigt få jeres surmulede kollegaer til også at smile og glæde sig til at komme på arbejde. En glad arbejdsplads er altid bedre end en ligegyldig arbejdsplads.

Og ja, det er rigtigt. Vi gør, hvad vi kan for at være en smilende og leende arbejdsplads. Det er sjovere at gå på arbejde, når man har det godt og er glad.

Skriv et svar