Vinduespudsning i Rønnede

Vindue med vand på

Er du nået til den erkendelse, at det der med vinduespudsning, det orker du ikke at gøre selv? Det er bøvlet, det tager lang tid og resultatet bliver aldrig rigtig godt. Der er i det hele taget mange argumenter, der taler for, at du udliciterer den rengøringsopgave til et vinduespudserfirma.

Dem findes der heldigvis mange rigtig gode af. Kontakt for eksempel din lokale vinduespudser, CL Polering i Rønnede, og bed dem om at give dig et uforpligtende tilbud på deres ydelser.

Det giver dig mange sparede timers arbejde og ærgrelser den dag, hvor den dygtige fagmand forvandler dine ruder til nogle, der er skinnende rene og blanke. Glæd dig.

Hvem er CL Polering i Rønnede?

Vi er et stort, landsdelsdækkende vinduespudserfirma, som også har flere andre serviceydelser på programmet. Vi er top professionelle og arbejder hurtigt, dygtigt og effektivt for vores mange tilfredse kunder over hele landet.

Ud over vinduespolering tilbyder vi også ekspertbistand, når det kommer til: fliserens, solcellerens, algebehandling og diverse erhvervsservice-opgaver.

Vi giver dig en attraktiv fast pris for vores ydelser, og vi sætter en stor ære i at overholde denne aftale. Vi kommer til den tid, vi har aftalt, og prisen på tilbuddet ligger fast.

Lad os pudse dine vinduer

Vores mange års erfaring betyder, at vi altid går professionelt til en opgave. Ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Befri dig selv for den byrde, det kan være at pudse vinduer selv, og lad os med erfaring og ekspertudstyr klare den opgave for dig.

Vi rykker gerne ud på din adresse med alt vores specialudstyr og ekspertise. Vi udfører vores arbejde med stor omhu og sørger for, at dine ruder bliver strålende rene og blanke – også dem, der sidder på steder, hvor det er svært at komme til. Vi skal nok nå dem også.

Også til erhvervsbygninger

Vi har også mange erhvervskunder i vores kartotek. Kontakt os derfor gerne, hvis du gerne vil have os til at servicere din erhvervsejendom.

Vi tilbyder selvfølgelig vinduespudsning både på yder- og indersiden af ruderne Vi tilbyder også diverse former for ejendomsservice, og vi kan sagtens lave en skræddersyet aftale, som kommer til at køre regelmæssigt. Så kan du være sikker på, at opgaverne bliver løst, og at de bliver løst til tiden og til stor tilfredshed.

Vi kører med naborabatordning

Vi tilbyder en god rabat, hvis I er flere naboer, der slår jer sammen om at få pudset vinduer eller lavet andre opgaver på samme dag. Det er det, vi kalder naborabat.

Det sparer tid og kørsel for os, og denne besparelse kan så komme jer til gode. Sæt gang i det gode naboskab, og vi kan i fællesskab få strikket et godt tilbud sammen.

Det er selvfølgelig også muligt at få lavet en fast aftale om regelmæssig vinduespudsning. Med sådan en aftale behøver du ikke længere at tænke mere på at få lavet en aftale, så kommer vi bare på det tidspunkt, vi har aftalt, og udfører den serviceopgave, som vi har aftalt. Det fungerer bare, når du hyrer os fra CL Polering i Rønnede.

Vi er miljøbevidste

Det er helt naturligt for os i CL Polering, at vi tænker på miljøet. Det gør vi blandt andet ved at bruge så lidt vand som muligt, uden at det går ud over kvaliteten på vores arbejde.

Det betyder for eksempel, at vi ikke har kalk eller sæbe i vandet, og at vi dermed belaster miljøet så lidt som muligt. Tryghed, kvalitet og grundighed, det er, hvad du får med vores firma.

Skriv et svar