3 alternative studiejobs du kan vælge

Savner du et par idéer til alternative studiejobs, så du kan komme i gang med at tjene penge ved siden af skolen, uden at du skal vælge de samme kedelige jobs, som alle dine studiekammerater vælger, har vi her samlet et par gode idéer til dig, som du kan tage op til overvejelse.

 

Har du i skolen på noget tidspunkt brug for en brøk til decimaltal lommeregner, kan du finde den her. Du kan også finde hjælp til, hvordan finder man procent, hvis det kniber med matematikken.

Gå med morgenaviser

Det første studiejob, du kan overveje at kaste dig ud i, er at gå med morgenaviser. Det er typisk de større aviser som Børsen, Berlingske, Information, Politiken og lignende, der bliver leveret på dette tidspunkt. Du skal ikke have så mange reklamer med, men kan nøjes med at levere aviserne rundt.

 

Selvom det at gå med aviser mest er noget, man forbinder med teenagere, kan det også sagtens fungere som et rigtig godt studiejob, da disse morgenaviser kan betale godt. Og der er næsten altid brug for morgenfriske omdelere, så det er da værd at tjekke ud, hvis du ikke har problemer med at stå tidligt op.

Start egen virksomhed

Du kan også vælge at bruge din studietid på at starte din egen virksomhed op. Det kan være, at du kan finde et felt, hvor du kan starte ud som freelancer, eller du kan gå i gang med at bygge din helt egen virksomhed op fra bunden af, hvis du har en god idé til en service eller produkt.

 

Begynder du eks. som freelancer, kan du ret hurtigt komme til at tjene gode penge. Og du kan endda hurtigt ende med en timeløn, der er langt højere end den, du kan få ved kassen i Bilka.

Vær babysitter

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at kaste dig ud i at være babysitter. Der er tit familier, der har brug for en hjælpende hånd i en travl hverdag, og derfor er der sikkert også familier i dit nabolag, der godt kunne bruge en babysitter i ny og næ.

 

Der findes bureauer, hvor du kan tilmelde dig, eller du kan vælge at tilbyde din service for dig selv. Så kan du også selv bestemme, hvor meget du vil tage for dit arbejde. Husk dog altid at lægge penge til side til SKAT, så du ikke får en ubehagelig oplevelse på et senere tidspunkt.

Skriv et svar