3 gode tips til dig, der skal på en lang tur med bussen

Hvis du skal afsted på en længere rejse, kan turen godt føles lang, hvis ikke du har en plan for lidt godt tidsfordriv.

Her kommer 3 gode bud på, hvordan du kan fordrive tiden, når den står på buskørsel.

Gode film eller serier

Det er en sand klassiker at læne sig tilbage med en eller flere gode film på en længere rejse. Film er en god måde at sluge tiden på, da man kan læne sig tilbage og blive underholdt.

Udfordringen kan være, at der måske ikke altid er god internetforbindelse på rejsen – eller! At man krydser grænser og bliver udsat for ekstra takseringer, når man benytter sig af roaming i et andet land.

Men! Der er en løsning på denne udfordring, som du kan gøre brug af, hvis du f.eks. har Netflix. Det er nemlig muligt at downloade film og serier lokalt til din telefon. På den måde kan du tilgå dem og se dem, uden at det bliver med irriterende hak i afspilningen eller til dyre roaming-priser for data. 

Læsning eller lydbøger

Læsning og i særdeleshed lydbøger har vundet stor popularitet. Med gode online udbydere af bøger i digitalt format eller som lydbøger, er der gode muligheder for at ”pakke” mobilen med interessant stof, der kan pirre interessen og underholde på hele rejsen.

Universerne har masser af muligheder i form af både biografier, faglitteratur, skønlitteratur, podcasts og meget mere. Mange af de nyere bøger eller kendte klassikere er tilgængelig som lydbøger, hvormed du blot skal læne dig tilbage og lytte til et emne, der har din særlige interesse.

Refleksion og planlægning

Når man pludselig har meget tid til sin rådighed, giver det også mulighed for at reflektere over nogle ting – måske ligefrem gøre status på livet. Sidder du uforstyrret, så brug tiden på at skrive ned, hvad der går godt og hvad du godt kunne tænke dig gik bedre.

Du kan som næste skridt begynde at lægge en lille plan for, hvordan du kommer nærmere dine mål. Måske du ligefrem kan finde (selv)hjælp i førnævnte lydbøger?

Tegn også gerne nogle cirkler (forestil dig en skydeskive), hvor det midterste repræsenterer din komfortzone, og jo længere du kommer ud, jo mere kommer du væk fra din vante komfort. Tit lægger de store udfordringer derude, hvor du er på mere usikker grund. Ved at visualisere det, inddele det i denne form for sværhedsgrad og prøve at finde måder at nærme dig dine mål på, kan du lægge en hel kurs for din nærmere fremtid. 

 

Skriv et svar