4 tips til at få råd til at gå til tandlægen

Økonomien bør aldrig være grunden til, at du vælger at skippe de regelmæssige besøg hos tandlægen. Vi har derfor her samlet 4 tips til, hvordan du kan sikre dig, at du har råd til de regelmæssige tandlægebesøg.

Gå til tandlægen regelmæssigt!

Det er faktisk slet ikke dyrt at gå til tandlægen. Det er kun dyrt, hvis du IKKE går til tandlægen. Det regelmæssige tandeftersyn koster ikke mere end 3-400 kr. Hvis du overholder det regelmæssige tandeftersyn og ellers passer godt på dine tænder, er der stor sandsynlighed for, at du ikke skal have lavet noget som helst ved dine tænder. Hvis du skipper de regelmæssige besøg, kan der dog ophobe sig problemer, som bliver mere smertefulde og en del dyrere at få lavet. Det er i disse tilfælde, at du kan ende med en stor tandlægeregning.

Bliv medlem af Danmark

Danmark er en sygeforsikring, som giver tilskud til en lang række behandlinger, medicin og meget mere. De giver også tilskud til tandlægen, så tandlægeregningen faktisk bliver endnu mindre. Hvis du er under 26 år, kan du endda komme helt gratis til tandtjek – og ellers kan du få dækket lidt af regningen, når du f.eks. skal have lavet et hul eller foretaget anden behandling ved tandlægen.

Udnyt rabatter

Nogle tandlæger tilbyder rabatter til nogle grupper af mennesker. Det er ofte f.eks. studerende, pensionister og evt. kontanthjælpsmodtagere. Hvis du er en del af disse grupper, kan det altså være en god idé at vælge en tandlæge, der tilbyder disse rabatter. Det er uden tvivl en rabat, der er værd at tage med, uanset om du ”bare” skal til det årlige tandtjek eller om du skal have foretaget en mere omfattende behandling.

Gå efter en billig tandlæge

Priserne varierer rigtig meget fra tandlæge til tandlæge. Der er nemlig ingen regler om, hvad de forskellige behandlinger skal koste. Det er derfor altid en god idé at undersøge priserne hos de forskellige tandlæger, inden du vælger tandlæge, og så kan det også være en god idé at bede om tilbud, hvis du skal have foretaget en større behandling. NordSmil har klinikker rundt omkring i hele Danmark, og de slår på at være en billig tandlæge. De tilbyder helt op til 50 % billigere priser end andre tandlæger – så det kan være, at du skal bestille tid til dit næste tandtjek hos NordSmil.

Skriv et svar