5 idéer til den romantiske ferie

Har du og din partner kendt hinanden i hvad, der efterhånden føles som en evighed? Mange kan sandsynligvis nikke genkendende til, at der desværre nemt kan gå lidt for meget hverdag i den, når først den stormende nyforelskelse har lagt sig en anelse.

I de fleste forhold har begge parter jobs og andre praktiske ting at se til, hvilket med tiden nemt kan gå ud over parforholdet. Derfor er det vigtigt af og til at tage en pause fra det hele og dedikere lidt tid udelukkende til samvær med sin partner. Dette kan gøres på flere måder, men en særligt skøn måde at tilbringe tid sammen på, er ved at tage på en romantisk og erotisk ferie sammen væk fra hverdagen og alle de sure pligter.

Planlægger du at tage på en romantisk ferie sammen med din partner, får du her fem idéer til, hvordan I kan skabe den helt perfekte romantiske og erotiske stemning på ferien.

1. Sluk telefonen

Aftal på forhånd, at I slukker telefonerne, når i tager af sted. Ferien skal netop udelukkende handle om jeres samvær med hinanden og om at tage en pause fra alt det derhjemme. Når I slukker telefonerne har I ikke andet at tænke på end hinandens selskab.

2. Varm op og skab stemning

Fordelen ved at være på ferie er, at I har massere af tid og ikke andet at tænke på, end samværet med hinanden. Derfor er der også rigtig god tid til at skabe den helt rette stemning og varme op til den helt perfekte romantiske og erotiske aften sammen. Tænd for eksempel stearinlys, tag et bad sammen eller giv hinanden massage og lad den erotiske stemning langsomt komme af sig selv. Tag jer al den tid, I ikke har, når I er derhjemme.

3. Prøv noget nyt

Af og til kan nye omgivelser også give mod på nye ting. Når I er væk hjemmefra, er det en oplagt mulighed for at prøve ting i sengen, som I ikke har prøvet før.

4. Forbered jer hjemmefra

Sørg for at I har alt, hvad I behøver, inden I tager af sted hjemmefra. Overrask eksempelvis hinanden med en lille gave eller køb en lækker massageolie eller et nyt sæt undertøj, som du kan pakke i kufferten hjemmefra. På den måde kan du allerede sætte rammerne fra turen, inden I rejser af sted og være i den helt rette stemning, når I ankommer.

Det hele handler selvfølgelig om at bruge tid i hinandens selskab, men skønne duftlys eller lækre massageolier kan hjælpe stemningen og den luksuriøse, afslappende atmosfære på vej.

5. Vælg et sted, der er skabt til formålet

Når I vælger destinationen for jeres ferie, kan I med fordel have feriens formål med i jeres overvejelser. Rundt omkring i verden, findes der forskellige spaer, hoteller og lignende, som er skabt helt særligt til at udgøre rammerne får den helt perfekte romantiske eller erotiske ferie for par. På disse steder er det romantikken, der er omdrejningspunktet for både indretningen såvel som aktiviteterne på stederne. Ønsker I virkelig at give jer hen til den romantiske stemning, er det derfor oplagt at vælge en sådan destination for jeres ferie.

Kilde: erotik.dk

Skriv et svar