5 måder at finde en billig maler

Leder du efter en billig maler til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt? Uanset om du er på et budget eller bare ønsker at spare penge, er der et par smarte måder til at finde en maler til en brøkdel af prisen. Her er fem tips, der kan hjælpe dig i gang:

1. Anvend en 3 tilbudstjeneste som maler-valg.dk

Du kan indhente 3 tilbud på lokale malere uden beregning, og du er ikke forpligtet til at takke ja til et tilbud. Det er en super smart, nem måde at finde den billigste maler i dit nærområde. En af tilbudstjenesterne er maler-valg.dk, som har et netværk af over 1000 malere, du kan få tilbud fra.

2. Spørg din familie og dine venner

Der er gode chancer for, at nogen, du kender, tidligere har brugt en billig maler og kan anbefale en god maler til dig. Så tag fat i dit netværk!

3. Læs anmeldelser af lokale malere på nettet

Der findes flere hjemmesider, hvor du kan læse anmeldelser af lokale håndværkere, herunder malere. Dette kan være en god måde at få en idé om, hvem der er til at stole på, og hvem der ikke er det.

4. Kontakt din lokale boligforening

Bor du i en lejlighed? I så fald kan du gøre brug af din boligforening, for mange boligforeninger fører lister over deres foretrukne håndværkere til al slags arbejde – typisk også malerarbejde. Dette kan være en god måde at finde en maler, der samtidig er bekendt med dit lokalområde.

5. Ring til Malerforbundet

I lighed med boligforeningen vil Malerforbundet sandsynligvis også have en liste over foretrukne malere, eller i hvert fald malere som er en del af forbundet og dermed til at stole på. Dette kan være en god måde at finde en dygtig og kompetent maler, der også er opdateret på de nyeste malingstendenser.

Uanset hvilken maler du vælger, anbefaler vi, at du sørger for at få flere tilbud fra forskellige malere for at få den bedste pris. Hvis du følger disse tips, er du et skridt tættere på at finde den rette maler til dig.

Skriv et svar