Bedste investering 2019

Der findes mange ting, man kan investere i, og det er dit temperament og interesse, der afgør, hvad der er det bedste. Dog er der en række generelle investeringer, som overordnet set er det mest velegnede for almindelige danskere at gå til.

For at få dine penge til at avle og formere sig er du nødt til at begynde at investere i 2019. Du må i gang så hurtigt som muligt og fortsætte kontinuerligt.

Spar op og mist dine penge eller investér og få pengene til at avle

At spare op er ikke nogen god måde at blive velhavende på. For det første er renten i disse år så lav, at du på de fleste indlånskonti får en meget lav, eller ingen, rente. For det andet er inflationsniveauet på ca. 1-2% årligt, hvilket bevirker, at din opsparing langsom bliver slugt op af denne, medmindre at indlånsrenten er højere end inflationen. Dette er ikke tilfældet i øjeblikket, og derfor kan det forsat ikke betale sig at spare op i 2019.

Hvis du i stedet beslutter dig for at investere, og sætter dig ind i hvad der er godt at kaste penge efter, vil du kunne opnå både udbytte og afkast. Via rentes rente vil pengene begynde at avle, og du vil blive mere og mere velhavende over tid.

Dette skal du investere i for at få det største afkast i 2019

Aktier er en velkendt investeringsform, og er god at starte ud med, fordi du kan komme i gang uden at skulle investere svimlende summer. Du kan ligeledes vælge at investere i fast ejendom, som altid vil være en god investering over tid. I 2019 er denne investering ekstra attraktiv, da renteniveauet fortsat er lavt, og du herved kan opnå fordelagtige lån. Du kan investere i fast ejendom ved at købe et hus/lejlighed, eller du kan investere i mindre andele af ejendomme gennem investeringsplatformen Brickshare, hvor investeringen foregår ligesom aktiekøb, hvorved du får en aktie i forskellige ejendomsporteføljer. På denne måde kan du løbende modtage udbytte fra huslejeindtægter, og ved et evt. salg får du også andel i overskuddet.

De sikre investeringsperspektiver i 2019

Hvis du er nervøs for at bevæge dig ud i investeringer, og ikke har en fornemmelse af at kunne sove trygt om natten, bør du starte et andet sted. Du skal fortsat huske på at alternativet til ikke at investere, er at miste penge. Når dette er sagt, kan du starte med at investere dine penge i statsobligationer. På denne måde låner du penge til staten, og får dem tilbage med renter over en fastsat årrække. Der er næsten ingen risiko herved. Den eneste risiko for ikke at få pengene igen, ville være hvis staten gik konkurs. Omvendt kan man sige, at der skal rigtig meget til at ejendomsmarkedet pludselig ændrer sig markant og skulle gå i en negativ vækst.
Alle investeringsprognoser for 2019 og fremad viser at der forsat vil være positiv vækst for ejendomsmarkedet og at ejendomsinvestering forsat vil være rentabelt og betydelig mere sikkert end almindelig aktiehandel og andre gængse investeringsformer i 2019. Den lille risiko medfører selvfølgelig en lavere rente og dermed lavere afkast, end du muligvis ville kunne få på et vildt aktieeventyr eller ved køb af Bitcoins eller den næste iscenesatte kryptovaluta. Men ingen ved hvornår boblen springer, når vi har med ideer, drømme og fiktive kapitaler at gøre. Mursten smuldrer ikke lige sådan og du kan sove trygt om natten, mens dine penge avler penge. Ingen pludselige og voldsomme styrtdyk i aktiekurser. Men sikker og stabil indtægt gennem udlejning.

Vores konklusionen er; at Crowdfunded Ejendomsinvestering er en af vores klare anbefalinger for den bedste investering i 2019.

Du kan her tilmelde dig Brickshare.dk gratis og komme i gang med at investere.

Skriv et svar