Bliv klar til en sommer i haven

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er for alvor gået i gang, og vi er nu et godt stykke over halvvejs gennem den første sommermåned i 2021. Den danske sommer har indtil videre budt os på varme dage med blå himmel og mange solskinstimer, og det kan man kun håbe på fortsætter, når børn og unge landet over om lidt starter på deres sommerferie. 

Det er ikke kun børnene, som er heldige at kunne gå på sommerferie. Flere af os voksne kan også se frem til en eller flere ugers ferie fra jobbet, hvor der bliver tid til sjov, leg og masser af hyggelige stunder ude i haven. Før man går på ferie, så kan man gøre det dejligt for en selv, hvis man allerede nu begynder at gøre haven klar til de forhåbentlig mange timer, som skal bruges ude i haven i løbet af sommeren. 

Giv dine fliser en ordentlig tur

Er man have eller husejer, så kender de fleste til, at der altid er både store og små projekter, som man ønsker at få gjort. De mindre projekter er mere overkommelige, og er derfor også dem, som normalt bliver gjort først. Derfor er der altid de større projekter, som man ved, at man bør få klaret, men som på en eller anden måde altid bliver udsat. 

At få forkælet ens fliser, for eksempel med en god omgang algefjerner, er en af de ting, som mange ofte udsætter. Algefjerner er en skumbehandling, der bliver påført på alge-ramte områder, som facader, træterrasser og tage, men det nok især fliser, som mange have- og husejere godt er klar over, der vil have godt af en tur.

Algebehandlinger kan foregå året rundt, men nu hvor sommerferien snart nærmer sig, så er det en oplagt mulighed at få det gjort ugerne op til, så man i løbet af sommeren og de næste mange år fremover kan nyde resultatet af de flotte og rengjorte fliser.

Få klaret så mange opgaver som muligt før ferien 

Har man ikke fået ferie endnu, så kan det være begrænset, hvor store opgaver man kan nå at få klaret i hverdagen. Det kan derfor være en god idé, at man gemmer de større projekter til ferien, hvor der er mere tid til at få dem klaret i. 

Men er der også mindre ting på listen over ting, som man gerne vil have gjort ved sit hus og have, så kan man hjælpe sig selv ved at få gennemført så mange af de små ting som muligt, inden ferien begynder. På den måde bliver der mere tid i ferien til at få slappet af, hvilket nok er den ting, som de fleste af os ønsker at bruge vores feriedage på. 

 

Skriv et svar