Hvem kan Botox i København?

Smuk kvinde med Botox

Tænker du ofte på, at du bør gøre mere ved dit udseende. Der er nogle elementer i dit ansigt, som du faktisk er ked af. Fx at dine kæber er meget kraftige. Det ser nærmest ud, som om dit ansigt er blevet støbt i en firkantet kasse? Du har måske hidtil tænkt, at der ikke kan gøres noget ved det. Sådan er dit skelet bygget. De kraftige kæber kan man ikke bare lave om på. Det er ikke helt rigtigt. Der er faktisk mulighed for, at du kan få ændret lidt på dit ansigts udseende, så det fremstår mere hjerteformet i forhold til lige nu.

Botox hos speciallægen

Det kan være, at en botox behandling hos Copenhagen Fillers er det, der skal til. Det kan en god speciallæge rådgive dig om. En botox behandling er ikke et permanent indgreb i dit ansigts knogler. Der er ikke tale om, at der skal høvles noget af kæbeknoglerne. Nej, det kan tænkes, at der skal gøres lidt, så kindbenene, der sidder lidt højere oppe, bliver en lille, bitte smule fyldigere, og dermed får kæberne til at fremstå lidt smallere. Spørg en speciallæge. Der findes mange speciallæger, der udfører den slags botox behandlinger i København eller andre af de større byer her i landet.

Du skal dog bare være opmærksom på, at en botox behandling kan være lidt tidskrævende. Og virkningen af den ses ikke lige med det samme. Så hvis du har en travl hverdag med job, børn, pligter og massevis af aktiviteter, så skal du overveje, om du skal planlægge botox behandlingen i et tidsrum, hvor du har fri i et par uger.

Kun lidt mærker

Det kan, nemlig give lidt blå mærker eller rødmen på huden at få en botox behandling. Disse mærker er ikke permanente og vil forsvinde efter nogle dages tid. Men du vil nødig vise dig frem med blå eller røde mærker i ansigtet. Det er der ingen, der har lyst til. Forståeligt nok. Og jeg siger dette her, fordi du tænker, at du måske kan skjule mærkerne med makeup. Det er ikke en god idé. Huden er følsom og skal have tid til at restituere sig. Så giv behandlingen tid til at virke.

Måske er det slet ikke dit ansigts form, som gør dig ked af det. Måske er det bare den der dybe bekymringsrynke, du har imellem øjenbrynene. Den kan også behandles med botox. Men det kan også godt være, at det omkringliggende område i panden også skal have en behandling med en filler.

Tal med speciallægen hos Copenhagen Fillers

Det er noget, du skal have en speciallæge til at kigge på. Han vil kunne give dig gode råd om, hvilken behandling der er bedst for dig. Det er nemlig meget individuelt, hvordan vores hud reagerer på de forskellige behandlinger. Og naturligvis skal dit ønske om dit udseende også være grundlæggende for behandlingen – eller behandlingerne. I mange tilfælde er det nemlig sådan, at en enkelt botox behandling ikke er tilstrækkelig. Du vil gerne kunne beholde dit ansigts mimik og samtidigt kunne smile og grine frit uden at skulle tænke på, at den dybe rynke, du havde, fremkommer igen.

Skriv et svar