Byggeguides, værktøjstest, hus & have

Gar du med planer om at bygge din egen garage, lave et legetårn eller måske lave din egen pizzaovn til sommeraftenerne? Alle disse projekter kan findes som udførlige gør det selv guides på siden. Her gennemgås hele processen fra start til slut på hvert byggeprojekt. De forskellige guides indeholder billeder og beskrivelser af hele gør det selv projektet. Tilmed fremgår der en værktøjs- og materialeliste fra det pågældende projektet.

Det er ikke blot byggeguides som man finder på siden – se mere her. Der findes op til flere tests af forskellige typer af værktøj. Brian og Tim elsker værktøj, og værktøjet spiller en vital rolle i deres byggeprojekter. Derfor tester og anmelder de løbende forskellige typer værktøj, og giver deres syn på det givne stykke værktøj. Af forskellige værktøjstest kan der bl.a. nævnes tests af multicutters, fugepistoler, gipsskruemaskiner, vinkelslibere og rundsave fordelt ud på forskellige mærker.

Udover byggeguides og værktøjstests, så har de også lavet flere tests af robotstøvsugere og robotplæneklippere. Man vil også kunne finde en blog med diverse gode råd til boligen.

Skriv et svar