Catalonien er skøn

Nu synes vi efterhånden, at vores sommer har været meget kedelig. Vejret har ikke været godt. Vi har faktisk ikke haft tre dage i træk uden regn. Og børnene er ved at kede sig ihjel. Selv de er trætte af at spille computerspil og bare være herhjemme. Vi har ellers forsøgt at være godt til at komme ud af huset og opsøge forskellige aktiviteter. Vi har bl.a. været på Frilandsmuseet og andre steder, hvor der er udstillinger udendørs.

Savner Barcelona

Men det er begyndt at knibe lidt med opfindsomheden. Og lige nu er her sådan en dårlig stemning her. Alle tænker det samme: Hvis vi bare kunne finde nogle flybilletter til Barcelona leje en bil dernede og, så køre lidt rundt i Catalonien, så ville lykken være her. Men det kan vi jo ikke. Rådet fra regeringen er jo, at man ikke rejser til Spanien i år. Og vi følger vejledningerne. Der er absolut ingen grund til at udsætte sig selv, eller sine børn for den risiko, det vil være at rejse derned. Men alligevel. Vi kan jo ikke lade være med at drømme om det.

Min mand leder efter flybilletter

I går aftes så jeg da også min mand, som ellers er meget cool omkring det her med, at vi ikke kommer på rejse sydpå i år, sidde og lede efter billige flybilletter. Han var inde og kigge på flere forskellige sites. Det var både sites med fuldstændige rejser – sådan pakkeløsninger – og så sites, der kun sælger flybilletter.

Vi plejer jo selv at tilrettelægge vores rejser. Vi kan godt lide at være uafhængige af grupper og tidspunkter. Har vi fx planlagt at køre op i bjergene en dag, men ser, at vi ikke har lyst til det alligevel, ja så behøver vi ikke at aflyse og forklare, hvorfor vi ikke møder op alligevel. Vi har heller ikke nogen diskussioner om, hvad vi skal eller ikke skal på forhånd. Vi finder ud af det, efterhånden som dagene går.

Skriv et svar