De små ting i livet – Det skal du gøre mere af

Det vigtigste mål i livet, må være at være glad. Hvis man ikke er glad, så er der ikke den store grund til at leve. Det lyder måske en smule hårdt, men der er jo masser af ting, du selv kan gøre, hvis du ønsker en bedre hverdag.

Et kig til stjernerne

Hvis der er noget, der kan give meget glæde, så er det naturen. Vi har en fantastisk natur i Danmark, og nattehimlen er blot en af de mange ting, du kan nyde. Prøv at gå en tur en aften, hvor himlen er klar, og hvor stjernerne funkler. Det kan give en helt ny livsglæde.

Få en smuk have

Hvis du er haveejer, så skal du naturligvis kunne lide din have. Vores omgivelser har en enorm stor indvirkning på os, og hvis du ikke kan lide omgivelserne i din have, så er det på tide at gøre noget ved det.

Du kan begynde at tænke over, hvilke planter du godt kunne tænke dig. Der er masser af ting, du selv kan gøre for at få en lækker have: køb et japansk kirsebærtræ, som holder i mange år, og som du kan nyde synes af at se springe ud år for år. Det er noget, der giver glæde.

Giv dig selv lov til oplevelser

Der er masser af oplevelser, der ligger og venter på dig. Du kan f.eks. tage i tivoli, tage på Vega for at høre musik eller tage en tur i zoologisk have. Det er sådan nogle ting, der kan give hverdagen et friskt pust, og det er vigtigt, at man husker at give sig selv nogle gode oplevelser. Det kan godt være, du bliver fattigere på kontoren, men du bliver rigere på oplevelser, og det er noget af det, livet handler om.

Træk stikket

Hvis du er en af dem, der har svært ved at sige nej til aftaler, så kan det være, du skal øve dig noget mere i at sige ”nej”. Det er vigtigt, at man sørger for at have tid til sig selv, så man også lærer sig selv bedre at kende.

Kan du lide dit eget selskab? Hvis du ikke kan lide at være alene, så er det måske fordi, du skal gøre det noget mere. Du kan øve dig selv i at hygge – også når du er alene. Tænd stearinlys og sæt noget godt musik på – dans, se en serie – hyg dig med din alenetid!

Skriv et svar