Det er nemt online

Det endte med at blive et ret omfattende regnestykke, vi måtte igennem, før vi fandt frem til den rigtige præmie til børnene på det vindende fodboldhold i den turnering, vi hvert år afvikler i påskeferien i vores idrætsforening. Vi får ganske pæn sponsorstøtte fra erhvervslivet her i byen, så vi har i bund og grund en god økonomi i forbindelse med turneringen, som har deltagelse af omkring 20 drenge- og pigehold fra et stort opland.

Et ur i præmie

Vi havde på forhånd lagt os fast på, at vi ville forsøge at finde midler til, at de 14 spillere (inklusive indskiftningsspillere) på det vindende hold kunne få et smart armbåndsur som præmie. I bestyrelsen fik jeg den opgave at finde frem til det rigtige ur, og det var så også min opgave at finde ure, som vi kunne anskaffe til den sum, der var afsat til præmier.

Så jeg gav mig til at sondere terrænet ved at kigge på ure online, og jeg var da meget overrasket over det store udvalg, der er af ure i de netbutikker, der handler med den slags. Jeg valgte at bede min kone om lidt hjælp, for hun har en hel del mere føling med, hvad børn i den alder synes er smart, end jeg selv har. Hun kender for eksempel butikken Plaza: https://www.plaza.dk/

Online shopping og impulskøb

Og det kom faktisk til at koste mig flere hundrede kroner, for da vi sad ved computeren og surfede lidt rundt mellem en række webshops, faldt hun over indtil flere smarte ure, som blev solgt i en webshop, der både handler med ure og smykker online. Og her fik min kone øje på et sæt med både halskæde og armlænke, som hun absolut ikke kunne leve uden, så det endte med, at jeg måtte bestille det sæt til hende.

Men det var nu ikke i den netbutik, at de havde det helt rigtige ur til mit formål, så vi søgte videre i andre netbutikker for at finde en model, der både er smart og ser lidt sporty ud, og som i designet efter min kones mening ville passe til børn i alderen 10 til 14 år.

Der er masser af billige ure online, men jeg har nu også den holdning, at når man skal give sådan noget som en præmie, må det gerne have en vis kvalitet, så børnene kan bruge det flere år frem i tiden.

Og så havde jeg som sagt en forholdsvis rummelig, økonomisk ramme at bevæge mig i, så vi havde ikke behov for at vælge en af de billigste modeller. Det endte med, at vi fandt frem til et ur, som både min kone og jeg var sikre på ville tiltale de unge mennesker. Og prisen var i orden, så jeg kunne holde mig inden for det beløb, jeg havde til rådighed, og det hjalp også i den forbindelse, at jeg jo skulle købe så stort ind, at fragten var med i prisen.

Og vi ramte åbenbart rigtigt, for da turneringen var overstået, og vi havde fundet frem til det vindende hold, var der stor begejstring for præmien blandt de unge mennesker.

Skriv et svar