Det skal du lave i weekenden

Annonce fra kikkertland

 

Nærmer weekenden sig, men har du ingen ide om, hvad du skal bruge den på? Så er der hjælp at hente. Her guider vi til sjove aktiviteter, som du, familien og vennerne kan hygge jer med, når arbejdsugen er omme.

 

Aktiv eller afslappet weekend?

Er du løbet tør for ideer til aktiviteter, når weekenden melder sin ankomst, så bør du først og fremmest overveje dine behov. Har du brug for at slappe af og komme helt ned i gear, eller må dagene gerne være fyldt med oplevelser? Uanset hvad du trænger til, så er der masser af ting, du kan foretage dig – for eksempel:

 

  • Få en kulturel oplevelse
  • Fordyb dig i en hobby
  • Book en miniferie
  • Tag på shopping

 

Husk at lytte til dig selv, så du kan få det meste ud af dine fridage og vågne op med fornyet energi mandag morgen.

 

Få en kulturel oplevelse

Har du brug for at blive beriget med en kulturel oplevelse, så undersøg, hvad der sker i dit lokale område. Afhængig af dine interesser kan du for eksempel besøge en særudstilling på et museum, gå til en koncert, et foredrag, en fodboldkamp eller en tur i biografen. Kulturelle oplevelser har den fordel, at du både kan nyde dem alene eller i selskab med andre.

 

Fordyb dig i en hobby

Er der en særlig fritidsaktivitet, du holder af, men er det svært at finde tid til den i den travle hverdag? Når weekenden kommer, vil der ofte være mere luft i tidsbudgettet, så prioritér gerne de hobbyer, der gør dig glad. Er du interesseret i nattehimlen, så find din stjernekikkert frem. Går du op i flora og fauna, så tag kikkerten med på jagt efter eksotiske fugle i naturen. Du kan også bage en kage, bygge et skur eller lære at spille på et nyt instrument. Kun din fantasi sætter grænser.

 

Book en miniferie

En weekend i hjemlige omgivelser kan være dejligt, men nogle gange er det bedre med et afbræk fra hverdagen. Book derfor gerne en miniferie, og udforsk et ukendt område. Det kan både være i udlandet eller i Danmark – tag eventuelt familien med et par dage i sommerhus eller på en hyggelig kro. Der er ofte mange weekendtilbud at finde, og nye omgivelser kan også give dig øget inspiration og energi.

 

Tag på shopping

Weekenden er et oplagt tidspunkt at begive dig ud på en hyggelig shopping-tur. Glem alt om de kedelige hverdagsindkøb, og tag dig i stedet god tid til at gå i alle de butikker, du bedst kan lide. Du kan nøjes med at ose, eller du kan forkæle dig selv med en ting, du længe har ønsket dig.

Skriv et svar