Drømmer du om en naturblog?

Har du grønne fingre og drømmer om at dele dine resultater, erfaringer, tips, tricks og meget mere med omverdenen? Så behøver du måske ikke drømme meget længere. Det er nemlig meget nemmere, end hvad du måske lige tænker, og det kræver faktisk heller ikke meget af dig.

Find et webhotel

Det første skridt er selvfølgelig, at man skal have et sted, hvor ens blog er tilkoblet. Nogle har deres egen hjemmeside, men hvis man ønsker, at ens nye blog skal være tilgængelig alle døgnets timer og hele året rundt, så anbefales det, at man finder et webhotel.

Ens blog kan her være forbundet til en server, så det er tilkoblet internettet hele tiden, så alle dine fremtidige læsere kan tilgå dine oplæg hele døgnet rundt. Det kræver selvfølgelig, at man sætter sig lidt ind i, hvad det er.

Det kræver dog ikke så meget, og man kan sagtens få hjælp. Find det bedste webhotel. Så er man nemlig sikker på, at det hele kommer til at køre som smurt.

Hold liv i dine planter hele tiden

Planter er selvfølgelig i live, og de skal passes og plejes, særligt hvis man skal skrive om dem. Det er dog ikke altid, at man har mulighed for at passe dem lige så godt, som man kan til andre tider. Ligesom alle andre, så skal en blogger også holde ferie.

Det behøver dog ikke at være et problem i fremtiden. Det er nemlig muligt at få hjælp til vandingen af ens grønsager og planter, når man ikke er hjemme. Det kan man få via en kapilærkasse, som sørger for at forsyne planterne med vand, når der er behov for det. Så det eneste du skal orientere dig om er størrelsen på en kapilærkasse, og hvordan den passer ind i dit drivhus.

Skriv et svar