Dyk dybere ned i yogaen med en yoga uddannelse

Kunne du godt tænke dig at udvikle din yogapraksis? Eller går du måske med tanker om at ville undervise yoga? Uanset hvad, så kan du opfylde begge ønsker ved at tage en yoga uddannelse.

Yoga er som bekendt, i rivende udvikling i hele verden. Det er faktisk en af verdens hurtigst voksende motionsformer. Det betyder også, at efterspørgslen på yoga er større end nogensinde, og netop derfor er det et godt tidspunkt at uddanne sig til yogainstruktør.

Yoga er meget mere end bare selve stillingerne, yoga er et helt univers bestående af en masse elementer. Yogaens historie går meget langt tilbage, og hele filosofien er et kapitel for sig.

Yoga er også mindfulness, og en måde at leve på. Men selvfølgelig bestemmer man selv hvor meget man vil dedikere sig, og man skal bruge yogaen til lige netop det man har behov for.

Men hvis man virkelig ønsker at fordybe sig yderligere i yogaens univers, så bør man næsten tage en yoga uddannelse. På en grundig yogauddannelse kommer du virkelig i dybden med yoga, faktisk er det samtidig også en personlig udviklingsrejse.

Du vil bl.a. lære om historien og filosofien bag yoga, og få den fulde forståelse for universet og hvorfor det virker så godt på bl.a. stress.

Udover filosofi og historie, bliver du selvfølgelig uddannet i stillingerne og deres virkning på kroppen, åndedrætsøvelser, undervisningsteknik og meget meget mere.

På en 200 timers yogauddannelse, bliver din egen praksis også voldsomt udviklet gennem de mange timer på yogamåtten. Man har ofte både morgenpraksis og eftermiddagspraksis á halvanden times varighed. Så efter endt uddannelse, har du virkelig fået finpudset din egen yogapraksis samtidig med, at du også selv kan undervise yogaklasser.

Hvem ved, måske får du endda lyst til at undervise yoga på fuld tid. I så fald, vil du ikke være den første 🙂

Skriv et svar