EL-cykel – kan det betale sig?

Går du og overvejer at købe en elcykel? Men du er måske i tvivl om det kan betale sig? Så er denne artikel perfekt for dig. Her vil vi nemlig gennemgå fordelene ved at købe en elcykel frem for en alm. Cykel. 

Spar på kræfterne

Den første fordel er helt sikkert at man kan sparer på kræfterne og køre meget længere uden at blive svedig. Det gør El-cyklen som helhed, langt mere attraktiv som transportmiddel til arbejdet. Så du slipper for at møde svedig op på kontoret.

El-Ladcykel

Har du små børn, kan det være attraktivt at købe en ladcykel med el. Her kan du let transportere dine børn til og fra institution eller skole. Det er også utrolig trendy at vælge ladcyklen frem for bilen. Og i modsætning til en traditionel ladcykel som er utrolig tung at køre op af en bakke med 2 børn – så er en El ladcykel meget lettere at køre på pga. motoren hjælper dig.

El cykel – perfekt til pensionister og fysisk udfordrede

Det kan være du er fysisk udfordret, pga. en skade, eller måske pga. alderdom. Uanset vil en El-cykel give dig nye muligheder for selv at transportere dig rundt i byen. En elcykel har en motor der hjælper dig, men du skal også selv bruge dine muskler – så på den måde holder du også kroppen i gang.

El cykel – til sport

Elsker du terrænkørsel? Køre du måske allerede på MTB? Så kan du nu opgradere til en El- mountainbike. Her får du mulighed for at opnå højere topfart uden at skulle bruge nær så mange kræfter. Og du får en klar fordel overfor dine ”konkurrenter”. Det er jo lidt sjovt at se dine kammerater falde bagud, når den store stigning kommer. Og så kan du jo slå motoren fra når du vil motionerer.

Hvor skal du købe din el-cykel?

Hos jupiter cykler finder du et stort udvalg af forskellige el-cykler. Det er meget at vælge imellem i forskellige prisklasser. Og så har jupiter cykler 8 butikker i hele danmark, så det er let at få serviceret cyklen, når det behov opstår.

 

Skriv et svar